AUTOpro
Generale Stiri

Porsche aniversează 60 de ani de 911 cu două perechi de teniși în ediție limitată

Porsche sărbătorește șase decenii de existență ai legendarului model 911 cu două perechi de teniși în ediție limitată.

Acestea sunt realizate în colaborare cu Puma și vor fi lansate oficial cu ocazia unui eveniment organizat în data de 5 septembrie în cadrul salonului „IAA Mobility” din München.

Tenișii realizați de Porsche și Puma vor fi disponibili din 6 septembrie

Emblematicul model 911 împlinește în acest an șase decenii de existență. Pentru a marca momentul așa cum se cuvine, Porsche a lansat în decursul anului curent mai multe ediții speciale pentru modelele sale, inclusiv pentru actuala generație 911.

Acum, însă, constructorul din Stuttgart aniversează cei 60 de ani de 911 cu două perechi de teniși în ediție limitată. Aceștia sunt realizați în colaborare cu compania producătoare de articole sportive Puma. Cele două perechi de teniși sunt inspirate de noul Porsche 911 S/T și de originalul 911 S(T).

Prima pereche este confecționată din piele fină în combinație cu piele întoarsă. Este finisată într-o nuanță de bleu, are talpă maro și șireturi roșii sau negre. De asemenea, are cusături roșii, iar pe limbă prezintă o grafică specială care conține numele coupe-ului german. Această pereche va fi produsă într-o serie limitată de doar 1972 de exemplare, acest număr reprezentând anul în care a fost lansat modelul original Porsche 911 S(T).

Actuala generație a lui 911 S/T este omagiat printr-o pereche de teniși cu un design diferit. Aceasta este vopsită într-o nuanță mai închisă de albastru, are talpă albă cu negru, cusături albe și interior maro. Și în acest caz avem șireturi roșii sau negre. La fel ca prima pereche, și aceasta este confecționată tot din piele fină în combinație cu piele naturală. Seria limitată va conține, însă, doar 1963 de exemplare.

Porsche și Puma nu au anunțat deocamdată prețurile celor două perechi de teniși. Acestea vor fi prezentate pe 5 septembrie, în cadrul IAA Mobility de la München și vor putea fi comandate din magazinul online Porsche începând cu 6 septembrie.

Sursa: Porsche

Articole similare

Serbia va avea fabrica de motoare electrice

Florin Amariei

Renault a lansat a cincea generație Clio în România

Robert Stan

CES 2024: LG Alpha-abla Concept este un vehicul ce poate fi transformat într-un cinematograf pe roți

Mihai Morcovescu