AUTOpro
Generale Green car Stiri

BMW a prezentat noul X5 Li facelift, model dedicat exclusiv pieței din China

Producătorul german de automobile BMW a publicat fotografiile și informațiile oficiale referitoare la noul model X5 Li facelift, care este dedicat exclusiv pieței din China.

Comparativ cu versiunea europeană, acesta vine cu un ampatament mai lung cu 130 de milimetri pentru un plus de spațiu pentru pasagerii din spate.

BMW X5 Li facelift vine în două versiuni de motorizare pe benzină

BMW

Noul BMW X5 Li facelift pentru piața chineză va fi disponibil în două variante. Prima dintre acestea se numește xDrive30 Li și folosește un motor pe benzină de 2,0 litri cu 4 cilindri, care dezvoltă 258 CP. Cu aceste resurse, SUV-ul realizează sprintul 0-100 de km/h în 7,2 secunde.

Cea de-a doua versiune xDrive40 Li este mai puternică. Aceasta a primit sub capotă un benzinar de 3,0 litri cu 6 cilindri, care oferă 380 CP. Acesta ajută mașina să accelereze de la 0 la 100 de km/h în doar 5,5 secunde. Această versiune a noului X5 Li facelift poate rula în modul pur electric la viteze foarte mici.

Din punct de vedere estetic, X5 Li facelift este identic cu versiunea globală a SUV-ului german. În ceea ce privește dotările, SUV-ul primește noul sistem multimedia iDrive 8.5, dar și un element decorativ special, care este montat pe volan. De asemenea, pe tunelul consolei există o zonă de încărcare wireless pentru smartphone.

BMW nu a dezvăluit prețurile locale ale noului model. Noul model va fi produs la uzina de la Dadong, care este deținută de filiala BMW Brilliance.

Sursa: BMW via Motor1

Articole similare

Dolby Atmos și Apple Music în Tesla prin viitoare actualizări software OTA

Darius Pana

Juriul AUTOBEST a decis ce mașină este Best Buy Car of Europe 2023 precum și câștigătorul ECOBEST 2023

Darius Pana

Stellantis Dare Forward 2030 – manifest pentru accelerarea electrificării

Filip Sîrbu