AUTOpro
Stiri Generale Green car

Volkswagen a dat startul comenzilor pentru electricul ID.7. Prețuri, de la aproape 57.000 de euro

Volkswagen a anunțat că au fost deschise oficial listele de comenzi pentru noul model electric ID.7. Succesorul cu emisii zero al lui Passat Sedan oferă o autonomie de 621 de kilometri.

Prețul de pornire pentru automobilul german este de aproape 57.000 de euro.

Volkswagen ID.7 este disponibil momentan într-o singură versiune

Volkswagen

Vești bune pentru fanii europeni ai mașinilor electrice produse de Volkswagen. Producătorul german a anunțat că sedanul electric ID.7 poate fi rezervat după ce au fost deschise listele de comenzi.

Noul model din Wolfsburg este disponibil pentru început în nivelul de echipare Pro, care oferă o baterie de 77 kWh. Acumulatorul asigură o autonomie de 621 de kilometri în regim WLTP și alimentează un singur motor electric de 286 CP și 545 Nm, montat în spate.

Lista de echipamente standard include noul sistem inteligent de climatizare. Acesta vine cu aeratoare electrice, ceea ce constituie o premieră pentru Volkswagen. De asemenea, ID.7 Pro mai oferă, între altele, head-up display cu realitate augmentată, sistem de navigație Discover Pro Max, jante pe 19 inch și acces „keyless” cu funcție Safelock.

Opțional, clienții pot alege un plafon panoramic cu sticlă inteligentă. Acoperișul devine transparent sau opac prin simpla apăsare a unui buton sau printr-o comandă vocală.

Standard, Volkswagen ID.7 Pro este dotat cu o serie de sisteme de asistență active. Între acestea amintim pilot automat cu asistent pentru menținerea benzii, pentru situații de urgență, asistent pentru traficul lateral, vedere în spate și avertizare prezență trafic la ieșire. În plus, din ofertă face parte și sistemul Area View cu cameră video.

Echiparea Pro include și pachetul Interior Package, care adaugă scaunele ergoActive reglabile electric, care conțin funcție de memorie. Clienții pot opta și pentru pachetul Interior Package Plus, care oferă airbag-uri suplimentare, sistem audio Harman Kardon cu 12 boxe, care are o putere de 700 de wați. Acesta este prevăzut cu un difuzor central, un amplificator cu 16 canale și subwoofer. În plus, scaunele ergoActive primesc sistem de climatizare.

Pachetul exterior vine cu faruri LED Matrix, geamuri spate fumurii și portbagaj cu deschidere printr-un senzor montat sub bara de protecție, sistem de direcție progresivă și amortizoare controlate electronic.

Prețul de pornire pentru noul Volkswagen ID.7 este de 56.995 de euro.

Sursa: Volkswagen

Articole similare

Volvo nu va mai finanța marca Polestar pe care o va vinde definitiv către Geely

Mihai Morcovescu

KIA a prezentat noul SUV compact electric EV5

Mihai Morcovescu

Seat Ateca este câștigătorul premiului “AUTOBEST 2017”

Filip Sîrbu