AUTOpro
Generale Stiri

Noul Dacia Duster primește un kit pentru off-road extrem, care costă 5.000 de euro

Constructorul autohton de automobile anunță că introduce în gama noului Duster un kit dedicat celor pasionați de off-road extrem.

Pachetul se numește Adventure și poate fi comandat doar pe versiunea TCe 130 cu 4×4.

Noul kit Dacia Duster Adventure va fi disponibil din toamnă

Dacia

Dacia prezintă noul kit Adventure pentru off-road extrem. Acesta este disponibil exclusiv pe noua generație Duster, versiunile 4×4, echipate cu motorizarea TCe 130.

Noul Duster echipat cu kit-ul Adventure este adaptat pentru a face față oricăror provocări, indiferent de teren. De asemenea, acesta păstrează caracterul robust și performanțele remarcabile în teren accidentat ale generaților anterioare.

Dincolo de designul distinctiv, Dacia Duster Adventure este echipat cu suspensii înălțate Koni (+30 mm) și anvelope BFGoodrich All-Terrain KO2 215/70 R16 100/97R. Pneurile „îmbracă” un set de jante din tablă de 16 inch. De asemenea, modelul primește un scut motor din duraluminiu de 6 mm, precum și un scut din oțel de 2,5 mm pentru diferențialul spate.

Kit-ul include, de asemenea, și o serie de accesorii, precum bare transversale pentru pavilion, un „roof rack” pe care se poate monta un suport de antenă CB și lumini adiționale de tip LED. În plus, antena de tip coadă de rechin completează lista de dotări.

Prețul noului kit Duster Adventure este de 5.000 euro. Clienții îl vor putea comanda începând cu cea de-a doua parte a lunii iunie exclusiv alături de noul Duster, în toate reprezentanțele Dacia din țară. Totodată, kit-ul beneficiază de o garanție de 3 ani în limita a 100.000 de kilometri.

Primele livrări ale noului Dacia Duster cu kit Adventure vor avea loc în luna septembrie.

Sursa: Dacia

Articole similare

Aiways U5 s-a lansat în Belgia

Florin Amariei

Dilema producătorilor auto: comercializează SUV-uri și plătesc penalități sau restricționează vânzările

Robert Stan

COMMENT: Cine este noul CEO al Jaguar Land Rover?

Dan Vardie