AUTOpro
Stiri

Kia anunță o nouă extindere a garanției pentru automobilelor sale în Europa

Kia Promise

Kia Motors Europe a anunțat astăzi o extindere suplimentară a programului „Kia Promise”, un program de extindere a garanției pentru automobilele sale. Programul este gândit pentru a sprijini clienții Kia a căror posibilitate de deplasare este limitată din cauza pandemiei.

Destinat inițial pentru acoperirea perioadei de garanție a automobilelor cu garanție originală Kia care urma să expire între 1 Februarie și 30 aprilie 2020, programul „Kia Promise” a fost extins suplimentar, adresându-se tuturor clienților a căror garanție originală oferită de producător urmează să expire în cursul lunii mai 2020. Programul ‘Kia Promise’ extinde acoperirea garanției tuturor automobilelor eligibile până la 30 iunie 2020.

Cu tot mai multe țări și companii care își iau măsuri de precauție pentru a contracara pandemia COVID-19, programul „Kia Promise’ are scopul de a ajuta clienții care pot fi în imposibilitatea de a se deplasa într-un service Kia în această perioadă. De asemenea, programul vine în sprijinul clienților care nu-și pot aduce automobilul în service pentru efectuarea reviziilor conform planului de mentenanta în timpul stării de urgență la nivel național.

Prioritizând siguranța, sănătatea și bunăstarea clienților, partenerilor de afaceri și angajaților săi, Kia Motors continuă să monitorizeze îndeaproape evoluțiile pandemiei COVID-19 în comunitățile unde își desfășoară activitatea. Compania se străduiește în continuu să prevină răspândirea virusului în sediile și unitățile sale de producție în timp ce lucrează cu autoritățile de stat, federale și locale, respectând toate standardele și măsurile impuse de aceste entități.

Articole similare

Porsche ar putea lansa o versiune cu două portiere a modelului Panamera

Dragos Baltateanu

Ultimele exemplare Smart ForTwo cu motor termic fac parte dintr-o serie limitată la doar 21 de exemplare

Dragos Baltateanu

Piața europeană de electrice ar putea scădea deoarece consumatorii vor modele accesibile

Mihai Morcovescu

Leave a Comment