AUTOpro
Generale Hybrid Stiri

Skoda a dezvăluit primele schițe oficiale cu noua generație Superb. Debutul, pe 2 noiembrie

Producătorul ceh de automobile Skoda a dat publicității primele schițe oficiale cu exteriorul noii generații a modelului de clasă medie Superb.

Noua Superb va fi disponibilă atât cu motorizări termice, cât și hibride. Debutul a fost fixat pentru începutul lunii noiembrie.

Noua Skoda Superb va avea în premieră o motorizare mild-hybrid

Skoda

Ne mai desparte fix o săptămână de lansarea oficială a celei de-a patra generații Skoda Superb. Pe 2 noiembrie vom asista la dezvăluirea ambelor versiuni de caroserie, sedan și break.

În acest moment știm că noua iterație a modelului de segment D va fi oferită cu motorizări convenționale pe benzină și diesel. De asemenea, din ofertă vor face parte și sisteme de propulsie hibride și plug-in hybrid.

Și pentru că a mai rămas puțin timp până la momentul debutului, cehii au publicat primele schițe oficiale cu exteriorul noii Skoda Superb. Acestea vin după cele cu interiorul mașinii, prezentate în vară.

Noua Superb adoptă limbajul de design Modern Solid al mărcii de la Mlada Boleslav și va prelua o serie de detalii pe care le-am văzut pe noua generație Kodiaq, lansată în urmă cu trei săptămâni.

În aceste schițe se pot observa noile faruri LED Matrix, care sunt acum mai subțiri, și grila mai generoasă în dimensiuni. În partea inferioară a fost montată o priză de aer mai mare, în timp ce stopurile LED cu design nou conțin și elemente cristaline care dau o notă premium.

Comparativ cu actuala generație, viitorul Superb va fi mai mare și va împărtăși o parte dintre motorizările de pe noul Volkswagen Passat Break. În premieră, modelul de clasă medie al cehilor va avea și o variantă mild-hybrid, care va fi echipată cu motorul de 1,5 litri și 150 CP. Acesta este conectat la un starter-generator de 48 de volți și la o baterie litiu-ion.

Așa cum spuneam, lansarea oficială a noii Skoda Superb va avea loc în data de 2 noiembrie.

Sursa: Skoda

Articole similare

Bangkok Travel Guide – Things To Do & Vacation Ideas

Mihai Predescu

Skoda a publicat un video teaser cu noua Octavia facelift

Mihai Morcovescu

Chinezii de la Chery vor lansa în Europa trei noi mărci până la sfârșit de 2025

Mihai Morcovescu