AUTOpro
Generale Plug-in Hybrid Stiri

Toyota va dezvălui noua generație CH-R pe 26 iunie

Producătorul japonez de automobile Toyota a publicat prima imagine-teaser cu noua generație C-HR. Noul SUV compact va primi un design nou, mai îndrăzneț, tehnologii de ultimă generație, dar și o versiune de motorizare plug-in hybrid.

Debutul oficial al noii CH-R fost fixat pentru 26 iunie.

Nou Toyota CH-R va primi o versiune plug-in hybrid

Toyota

Ne mai despart două săptămâni de debutul oficial al celei de-a doua generații a SUV-ului compact C-HR. Cu această ocazie, constructorul nipon a dat publicității prima imagine-teaser cu noul model.

Această fotografie ne dezvăluie doar grafica luminoasă a stopurilor. Acestea sunt acum unite printr-o bandă LED luminoasă, care se întinde pe toată lățimea hayon-ului. De asemenea, tot aici și-a făcut apariția denumirea Toyota C-HR, care este la rândul ei iluminată.

Din punct de vedere vizual, noua iterație va păstra silueta de SUV coupe. În plus, modelul va primi o serie de elemente de pe Aygo Cross și Yaris Cross. Imaginea de față ne mai arată aripile spate evazate, oglinzile exterioare și antena de tip aripă de rechin.

Dincolo de îmbunătățirile estetice, noua generație C-HR va primi pentru prima dată o versiune plug-in hybrid. De asemenea, aceasta va fi disponibilă și în variantă full-hybrid. Toyota nu a dezvăluit, însă, mai multe detalii tehnice.

Așa cum spuneam, noua Toyota C-HR va fi dezvăluită oficial în 26 iunie. SUV-ul va fi produs la uzina TMMT din Sakarya (Turcia). Aici va fi inaugurată și o linie de asamblare pentru bateriile folosite de modelele plug-in hybrid.

Sursa: Toyota

Articole similare

Tesla Model Y a fost și în septembrie cea mai vândută mașină electrică în Europa

Mihai Morcovescu

Lincoln dezvăluie Navigator 2022

Ana Cristina Militaru

Noua Dacia Spring va sosi în 2024 cu mai multă putere și cu o autonomie mai mare a bateriei

Mihai Morcovescu