AUTOpro
Generale Green car Hybrid Stiri

Noua Lancia Ypsilon a fost fotografiată în premieră necamuflată. Lansarea va avea loc în februarie (VIDEO)

Producătorul italian de automobile Lancia se pregătește de lansarea noii generații Ypsilon, primul model al mărcii după o pauză de 13 ani.

Noua iterație Ypsilon a fost surprinsă recent pe străzile dintr-un oraș italian complet necamuflată. Automobilul de clasă mică va debuta în luna februarie și va primi și versiuni electrice.

Noua Lancia Ypsilon își va face debutul oficial în luna februarie

Lancia

Lancia urmează să relanseze modelul Ypsilon, al cărui debut a fost fixat pentru luna februarie. După ce prototipurile au fost surprinse în ultimele luni în timpul testelor, zilele trecute, o versiune pre-serie a viitorului model de clasă mică a fost fotografiat complet necamuflat.

Nu este neapărat ceea ce unii și-ar fi dorit să vadă, și anume un model care să amintească de legendarul Delta Integrale de raliuri. Cu toate acestea, vestea că Ypsilon va fi revitalizat a fost bine primită deoarece acesta este primul automobil al mărcii italiene de după 2011.

Mașina din imaginile de față este finisată într-o nuanță de albastru și prezintă o serie de accente negre. De asemenea, putem observa farurile LED și banda iluminată care se întinde pe toată lungimea grilei. Deasupra acesteia apare numele mărcii pe un element finisat în negru lucios. La spate se disting stopurile rotunde și același detaliu negru cu inscripția Lancia.

La interior regăsim un instrumentar de bord digital, un ecran central multimedia de dimensiuni generoase și elementul rotund pe care l-am văzut în imaginile-teaser publicate recent de constructor.

Din punct de vedere tehnic știm deja că noua generație Ypsilon va fi disponibilă în versiuni hibride, dar și într-o variantă pur electrică. Aceasta din urmă va fi echipată cel mai probabil cu un singur motor electric de 156 CP, amplasat pe puntea față, care va fi alimentat de un acumulator de 52 de kWh. După cum am spus, debutul oficial este programat pentru luna februarie.

Sursa: Carscoops

Articole similare

Ford va continua să producă mașini echipate cu motoare termice și după anul 2030

Mihai Morcovescu

Acesta este noul Volvo EX90, versiunea complet electrică a SUV-ului XC90 (cu video)

Mihai Morcovescu

Exclusiv AUTOpro! Noua Honda Accord surprinsă în teste!

Filip Sîrbu