AUTOpro
Generale Green car Hybrid Stiri

Noua Lancia Ypsilon 2024: au apărut primele imagini neoficiale

Constructorul italian de automobile Lancia se pregătește de lansarea noii generații Ypsilon, care urmează să-și facă debutul oficial la începutul anului viitor.

Până atunci, însă, pe internet au apărut primele imagini neoficiale cu viitorul model.

Noua Lancia Ypsilon va avea și o versiune electrică de 156 CP

Lancia

Noua iterație Lancia Ypsilon va fi lansată în luna februarie 2024. După ce, în urmă cu câteva zile, marca deținută de Grupul Stellantis a dezvăluit prima fotografie cu habitaclul viitorului model, acum au „transpirat” pe internet primele imagini neoficiale cu exteriorul mașinii.

Așa cum se bănuia, noua Ypsilon va avea o parte frontală inspirată de conceptul electric Pu+Ra HPE (foto, jos). Se pot observa blocurile optice, care sunt împărțite pe două zone. Luminile de poziție subtile sunt situate în zona capotei, iar celelalte faruri sunt amplasate în partea inferioară a barei de protecție. De asemenea, regăsim și un element decorativ negru lucios pe care este inscripționat numele mărcii.

Pe bara de protecție se pot distinge și două prize de aer care ar putea aparține viitoarei versiuni de performanță, denumită Ypsilon HF, care va oferi 240 CP.

La spate avem un set de stopuri rotunde cu o semnătură luminoasă în forma literei Y. Acestea sunt unite de un element din plastic negru pe toată lățimea hayon-ului, pe care este embosat numele producătorului.

În momentul debutului, noua generație Ypsilon va fi oferită în versiuni de motorizare hibride, precum și într-una complet electrică. Potrivit informațiilor disponibile în acest moment, versiunea cu emisii zero va produce 156 CP și va folosi o baterie de 51 kWh, care va asigura o autonomie de circa 400 de kilometri.

După cum spuneam, noua generație Lancia Ypsilon va fi lansată oficial în luna februarie 2024.

Sursa: Autoblog

Articole similare

VIDEO: BYD prezintă noua tehnologie care ajută mașina să ruleze fără o roată

Mihai Morcovescu

Revista Auto Pro

Skoda Superb facelift: noul model va primi o versiune Scout și faruri Matrix LED

Dragos Baltateanu