AUTOpro
Generale Green car Stiri

VinFast va prezenta la CES 2024 un concept-car, un SUV electric nou și o bicicletă pe baterii

Producătorul vietnamez de automobile electrice VinFast Auto a anunțat că va participa la CES 2024, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate tehnologice din lume.

La show-ul care va avea loc în perioada 9-12 ianuarie 2024, la Las Vegas Convention Center, compania asiatică va prezenta un concept-car, un mini SUV și o bicicletă.

VinFast va aduce la CES 2024 SUV-ul VF9

VinFast

Sub sloganul „Venture Beyond”, vietnamezii vor dezvălui în Las Vegas trei noi produse, consolidând și mai mult angajamentul companiei față de mobilitatea durabilă și accesibilitatea EV.

Este vorba despre cel mai nou concept de vehicul electric, modelul eSUV VF3. Potrivit oficialilor VinFast, aceste vehicule integrează cea mai nouă tehnologie în materie de vehicule cu emisii zero. La standul constructorului va fi expus și SUV-ul electric de mari dimensiuni VF9, care încorporează un nou serviciu de streaming la bord.

De asemenea, la CES 2024, constructorul vietnamez va aduce și noua bicicletă electrică DrgnFly, care subliniază angajamentul companiei de a oferi un ecosistem EV holistic clienților globali. Aceasta a fost prezentată pentru prima dată la CES 2023. Bicicletele electrice VinFast vor fi disponibile pentru test-drive.

CES este o expoziție de tehnologie de consum foarte influentă în domeniul tehnologiei și, în special, în industria vehiculelor electrice. Prezența noastră la CES 2024 reafirmă angajamentul companiei noastre de a modela viitorul transportului durabil și suntem încântați să prezentăm inovațiile revoluționare care ne vor propulsa și mai mult către acest obiectiv ambițios”, a declarat Tran Mai Hoa, director general adjunct de vânzări și marketing al VinFast Global.

Sursa: VinFast

Articole similare

Volkswagen ID.7 Tourer: primele imagini cu succesorul electric al lui Passat Variant

Mihai Morcovescu

Pentru fanii adevăraţi ai fotbalului: Nouă ediţie specială Opel Astra Copacabana

Fereastra de oportunitate PHEV este în curs de închidere

Filip Sîrbu