AUTOpro
Generale Green car Stiri

Noul Porsche Macan electric va debuta oficial pe 25 ianuarie

Porsche

Constructorul german de automobile Porsche a anunțat oficial că noul Macan electric va fi dezvăluit în ziua de 25 ianuarie.

SUV-ul cu emisii zero va debuta cu 612 CP și o autonomie de peste 500 de kilometri.

Porsche Macan electric va oferi 612 CP și 500 km autonomie

Porsche

După o îndelungată campanie de promovare, Porsche a anunțat că noul Macan electric va fi prezentat pe 25 ianuarie. Informația a fost publicată pe site-ul internațional al producătorului, însă fără să fie oferite alte informații. Imaginile-teaser de până acum au dezvăluit destule detalii, de la specificații tehnice până la interior.

Din punct de vedere tehnic, noul Macan electric este dezvoltat pe arhitectura PPE și va oferi 612 CP și peste 1.000 Nm de cuplu. Modelul va folosi o baterie de 100 kWh, care va oferi o autonomie de peste 500 de kilometri cu o singură încărcare. Acumulatorul va putea fi încărcat cu până la 270 kW, ceea ce înseamnă că repriza 10%-80% va dura 22 de minute.

După cum AUTOpro v-a informat la momentul respectiv, constructorul german a publicat recent imagini oficiale cu interiorul. Mașina va primi un instrumentar de bord digital cu o diagonală de 12,6 inch și un ecran multimedia de 10,9 inch. De asemenea, și pasagerul din dreapta va avea la dispoziție un display. După cum spuneam, noul Porsche Macan electric va debuta pe 25 ianuarie.

Sursa: Porsche

Articole similare

Lamborghini Diablo a împlinit 30 de ani

Andrada Arsenie

Importatorul Peugeot în România oferă 3 vehicule Rifter institutului Matei Balș din București

administrator_autopromag

Alterarea kilometrajului duce la cel mai are recall din istoria BMW România