AUTOpro
Generale Concept car Green car Stiri

Conceptul electric Hyundai Ioniq 5 N NPX1 anunță noua gamă de accesorii N Performance

Constructorul sud-coreean de automobile Hyundai a prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo noul concept electric Ioniq 5 N NPX1.

Acesta anunță noua gamă de accesorii N Performance pentru modelele cu emisii zero care vor fi comercializate sub marca de performanță N.

Ce oferă Hyundai în noua gamă de accesorii N Performance

Hyundai

Mai târziu în acest an, clienții Hyundai vor putea să comande componente și accesorii N Performance pentru modelele electrice ale mărcii. Aceste îmbunătățiri au fost prezentate în acest week-end la Tokyo Auto Salon pe noul concept Ioniq 5 N NPX1.

Este pentru prima dată când accesoriile N Performance vor fi disponibile și pentru modelele N electrice. Până acum, acestea au fost disponibile doar pe modelele N pe benzină, precum Elantra N, i30 N sau i20 N.

Conceptul dezvăluit la Tokyo a primit un kit aerodinamic alcătuit dintr-un spoiler frontal nou mai agresiv, prize de aer reproiectate, un splitter aerodinamic cu accente albastre și praguri profilate. Nu lipsesc amortizoarele sport, care coboară garda la sol și jantele speciale dintr-o combinație de aliaj și carbon.

La partea din spate se remarcă noua bară de protecție care integrează un difuzor de aer proeminent realizat din fibră de carbon. În plus, pe hayon a fost montat un spoiler generos.

Hyundai nu a publicat nici o fotografie cu interiorul, însă reprezentanții mărcii au precizat că vom regăsi scaune sport tip scoică și multe elemente din fibră de carbon.

Accesoriile N Performance vor fi disponibile începând cu acest an pentru toate modelele electrice Hyundai.

Sursa: Hyundai

Articole similare

Audi Q7 primește un facelift și motorizări îmbunătățite

Dragos Baltateanu

Drive test Dacia Duster 2 facelift – pe calea digitalizării

Florin Amariei

UE vrea să interzică vânzările de mașini pe combustie internă din 2035

Florin Amariei