AUTOpro
Generale

Renault prezintă conceptul Duster Detour

Renault a lansat modelul Duster Detour, un concept inspirat din filme precum Mad Max și Terminator și nu în ultimul rând, din raliul Dakar.

Francezii de la Renault au dezvăluit cu ocazia salonului Johannesburg International Motor Show o versiune specială a modelului Duster. Este vorba despre Duster Detour. Mașina beneficiază de o gardă la sol mărită, în timp ce tema de culoarea aleasă este în două nuanțe – pearl yellow și matte grey. Acest model special este rezultatul colaborării dintre Renault Design Central Europe și un studio de design din Africa de Sud.

Alte detalii ce ies în evidență sunt geamurile fumurii, proiectoarele montate pe plafon și evacuarea dublă. Desigur, nu aveau cum să lipsească jantele cu diametrul de 18 inchi. Pentru ca Renault Duster Detour să se facă remarcată pe stradă și mai ales în offroad, partea frontală este dominată de către logo-ul cromat al producătorului francez. De asemenea, au fost montate proiectoare suplimentare pentru o vizibilitate pe timp de noapte sporită.

 

Foto: motorionline.com, cochespias.net

Articole similare

PSA și nuTonomy au încheiat un parteneriat strategic pentru testarea automobilelor complet autonome în Singapore

Filip Sîrbu

Imagini în exclusivitate de la Salonul Auto de la Detroit – II

Filip Sîrbu

Opel Astra este Mașina Anului 2016 în România

administrator_autopromag