AUTOpro
Generale Green car Stiri

Prima stație de încărcare de 350 kW din lume este în construcție

EVGo este o companie din SUA puțin cunoscută pe Bătrânul Continent și virtual neimportantă pentru România, dar este totuși bine să o ținem minte, deoarece ar putea rămâne în istoria automobilelor electrice. Hermosa_2

Ei sunt operatorii celei mai mari rețele publice de stații de încărcare din America și de curând au devenit primii și singurii din lume care au în construcție un punct de încărcare de mare putere.

Poate nu vi se va părea nimic deosebit – ținând cont că Tesla are deja cunoscuta rețea Supercharger, care este disponibilă la nivel mondial – dar diferența dintre cele două este aproape incredibilă.

Asta deoarece Tesla oferă până la 135 kW, iar stația EVgo va livra până la 350 kW. Punctul de încărcare se află în orașul Baker din Claifornia, ales de companie deoarece îi va ajuta pe utilizatorii de automobile electrice să parcurgă distanța dintre Los Angeles și Las Vegas.Freedom_Station_1

Partea proastă este că stația – care ar trebui să fie gata la jumătatea anului – oferă mai multă putere decât poate prelucra orice sistem aflat în acest moment pe automobilele electrice.

Articole similare

Hertz va achiziționa 175.000 de vehicule electrice de la General Motors în următorii 5 ani

Mihai Morcovescu

PSA nu va mai produce două modele de mașini

Acesta este noul Renault Espace, monovolumul care a fost transformat într-un SUV cu 7 locuri (cu video)

Mihai Morcovescu

Leave a Comment