AUTOpro
Stiri AUTO pro Exclusiv Eveniment Interviuri

Am aflat care sunt planurile SsangYong Romania pentru următoarea perioadă (cu VIDEO)

KG Mobility

Așa cum am anunțat în urmă cu câteva zile, un nou eveniment online AUTOpro Trends s-a desfășurat în data de 9 mai 2024. De această dată l-am avut ca invitat special pe Alexandru Budeanu, Country Manager SsangYong Romania. În urma discuțiilor am aflat câteva noutăți și informații în premieră națională, pe care le puteți descoperi din clipul video de mai jos. Aproape toate țin de planurile SsangYong de dezvoltare și de creștere pe piața locală.

Marcăm mai departe cum arată planurile SsangYong Romania pentru următoarea perioadă, dar și cele mai importante detalii de altă natură pe care ni le-a putut împărtăși Alexandru Budeanu:

  • Chiar de luna viitoare (iunie 2024), cel mai probabil, urmează a fi deschisă o nouă unitate service în Pipera, astfel zona de Nord a Bucureștiului va fi mai bine deservită din acest punct de vedere. Observăm astfel că planurile SsangYong Romania de extindere a facilităților de vânzări și service țin cont de nevoile clienților.
  • Torres EVX va ajunge în perioada imediat următoare în showroom-urile din țara noastră, iar asta susține planurile SsangYong pentru electrificarea gamei de autovehicule.
  • Alte două modele SsangYong vor completa chiar din acest an sau de la început de 2025 gama disponibilă în România. Este foarte probabil ca un pick-up complet electric să fie lansat încă de anul acesta la nivel mondial și ne putem aștepta ca el să nu ocolească piața locală.
  • Cu mai bine de 2%, SsangYong Romania a reușit să dețină cea mai ridicată cotă de piață ca vânzări într-o singură țară. Este cea mai bună performanță a brandului la nivel mondial, iar Alexandru Budeanu nu avea cum să nu aducă în discuție această reușită. Cu siguranță merită aprecierile și felicitările noastre!
  • Vânzările globale din ce în ce mai bune demonstrează că direcția în care merge SsangYong este cea corectă.
  • SsangYong Musso a prins podiumul la vânzările de pick-up-uri din România, cu un market share pe acest segment de circa 12%.
Planurile SsangYong - pick-up Musso
  • Designul reprezintă un factor foarte important în procesul de achiziție a unui nou automobil. Planurile SsangYong sunt de a veni mereu cu un design îndrăzneț, dar de aici înainte se dorește și conturarea unei imagini de marcă cât mai evidente, cu elemente specifice brandului sud-coreean.

Așa cum am specificat încă din introducerea acestui scurt articol, recomandăm vizionarea întregului material video de mai sus, care este disponibil inclusiv pe pagina de Facebook AUTOpro.

Articole similare

Dănuț Budai a câștigat etapa a treia din Cupa Suzuki

Filip Sîrbu

Hyundai Trailer Drone – concept cu propulsie prin pile de combustie H2

Darius Pana

General Motors primește fonduri de 489 mil. USD pentru a produce ventilatoare mecanice

Robert Stan