AUTOpro
Generale Green car Stiri

Volkswagen a publicat noi imagini cu versiunea cu facelift a electricului ID.3 (cu video)

Producătorul german de automobile Volkswagen a publicat pe contul oficial de Twitter un nou videoclip teaser cu viitorul ID.3 facelift. Noua versiune a electricului din Wolfsburg va primi faruri LED dinamice, un set de stopuri revizuite, iar la interior va oferi materiale superioare calitativ și mai multă tehnologie comparativ cu actualul model.

Mașina va beneficia de materiale mai bune calitativ și de o serie de îmbunătățiri estetice care au avut la bază feedback-ul oferit de clienți. Noul ID.3 facelift va fi dezvăluit în ziua de 1 martie, iar primele livrări vor fi făcute spre finalul anului 2023.

Volkswagen ID.3 facelift va oferi materiale superioare calitativ la interior și o eficiență îmbunătățită

Volkswagen

Volkswagen ID.3 a fost lansat în spre finalul anului 2019, fiind la acel moment primul automobil complet electric din gama constructorului german. Acum, la trei ani distanță, compania a anunțat că lucrează la versiunea restilizată a modelului compact cu zero emisii, care va fi lansată în prima parte a anului viitor.

Constructorul german continuă campania de promovare a lui ID.3 facelift. După videoclipul în care prezenta o serie de cadre cu partea posterioară a mașinii, acum, reprezentanții companiei din Wolfsburg ne dezvăluie câteva detalii cu partea frontală a modelului cu emisii zero.

Principala noutate o reprezintă farurile LED dinamice, care vor fi mai ascuțite comparativ cu cele de pe modelul aflat pe piață. În același timp, acestea vor avea o nouă grafică luminoasă și vor fi conectate printr-o bandă LED, un detaliu estetic specific mai ales modelelor electrice.

Noul Volkswagen ID.3 facelift va primi la interior un ecran de 12 inch pentru sistemul multimedia. De asemenea, Volkswagen promite și materiale de calitate superioară, după ce clienții s-au plâns că pe actualul ID.3 calitatea acestora lasă de dorit.

Deocamdată nu se cunosc nici un fel de informații referitoare la gama de propulsoare ale noului ID.3 facelift. Ceea ce se știe la acest moment este faptul că eficiența modelului a fost îmbunătățită, consumul mediu urmând să fie mai mic cu 2%, în timp ce autonomia va fi mai mare. De asemenea, producătorul va introduce o versiune de performanță GTX.

Noul Volkswagen ID.3 facelift va fi dezvăluit în ziua de 1 martie.

Sursa: Volkswagen/Twitter

Articole similare

Prezentare inedită Mini Cooper SE în România

Robert Stan

Renault Scenic Vision Concept a câștigat prima ediție a premiului Autobest „The Future is Here”

Mihai Morcovescu

Fiat publică noi imagini cu viitorul 600e și anunță că renunță definitiv la culoarea gri (cu video)

Mihai Morcovescu