AUTOpro
Generale Stiri

Peugeot a dezvăluit noul 508 facelift: design actualizat și o gamă de motorizări neschimbată

Constructorul francez de automobile Peugeot a publicat primele imagini și informații referitoare la versiunea restilizată a sedanului de clasă medie 508.

Mașina beneficiază de o parte frontală redesenată, de o nouă grafică luminoasă pentru stopuri și de modificări minore la interior.

Peugeot 508 facelift a primit o nouă parte frontală și mici modificări la interior

Peugeot

La doar 48 de ore după ce publicase un video-teaser cu noul Peugeot 508 facelift, producătorul din Hexagon a publicat fotografiile și informațiile oficiale referitoare la versiunea actualizată a berlinei de segment D. Modificările au vizat și varianta break 508 SW.

La partea frontală regăsim cele mai multe modificări Este vorba în primul rând de noi faruri LED Matrix mai înguste, un nou design pentru luminile diurne cu LED și o grilă frontală reproiectată, în mijlocul căreia tronează noua siglă a „leului”. La spate, logo-ul Peugeot situat între stopuri a fost înlocuit cu denumirea mărcii.

La interior au fost operate câteva mici modificări estetice, care se rezumă la noua emblemă de pe volan și la selectorul transmisiei, care a fost redesenat.

Ecranul central de 10 inch al sistemului multimedia a primit o serie de îmbunătățiri, astfel că acum suportă actualizări de tip OTA (n.n. – over-the-air). În sfârșit, șoferul va avea în față un instrumentar de bord digital de 12 inch ce include noi moduri de afișare a informațiilor.

Gama de motorizări a noului 508 facelift rămâne neschimbată

Vor fi trei niveluri de echipare: Allure, GT și PSE (Peugeot Sport Engineered). Din punct de vedere tehnic, clienții vor avea la dispoziție aceeași gamă de motorizări ca modelul anterior

Aceasta este alcătuită dintr-un motor pe benzină de 1,2 litri și un diesel de 1,5 litri, ambele de 130 CP, precum și versiunile plug-in hybrid cu 180, 225 sau 360 CP. Aceasta din urmă este versiunea de performanță 508 PSE. Versiunile PHEV vor folosi o baterie de 12,4 kWh cu încărcare AC la 3,7 kW (standard) și 7,4 kW pe echiparea PSE.

Recent, francezii anunțaseră noi motorizări cu tehnologie mild-hybrid pentru modelele 3008 și 5008 de care, din păcate, nu va beneficia și noul 508 facelift.

Peugeot 508 facelift își va face debutul comercial în luna iunie a anului curent.

Sursa: Peugeot

Articole similare

Oliver Blume este noul CEO Volkswagen Group

Darius Pana

EVENIMENT Exclusiv AUTOpro. Interviu Jörgen Wulfsberg, director la CEVT: Mașina n-ar trebui să-mi spună ce să fac

Florin Amariei

Honda a lansat noul HR-V. Are trei motoare și este hibrid

Florin Amariei