AUTOpro
Generale Stiri

Peugeot a publicat un video teaser cu noul 508 facelift înainte de debutul oficial din 24 februarie (cu video)

Constructorul francez Peugeot au dezvăluit un video teaser cu versiunea restilizată a sedanului de clasă medie 508. Modelul urmează să-și facă debutul oficial pe 24 februarie. Descrierea videoclipului include hashtag-ul #PSE, ceea ce lasă de înțeles că varianta de performanță cu facelift va sosi tot atunci.

Versiunea PSE (Peugeot Sport Engineered) este vârful de gamă a actualului 508. Modelul este echipat cu un motor pe benzină cu 4 cilindri de 1,6 litri și două unități electrice. Bagajul de resurse oferite este de 355 CP și 520 Nm de cuplu. De altfel, acesta este cel mai puternic model de stradă produse vreodată de „leul” francez.

Peugeot 508 facelift va avea în continuare și versiune de performanță PSE

Peugeot

În prima lună a anului curent, reprezentanții mărcii din Hexagon au anunțat planul de electrificare al companiei, care prevede lansarea în următorii doi ani a cinci modele electrice: E-308, E-308 SW, E-408, E-3008 și E-5008.

În același timp, cei de la Peugeot au spus că un sistem hibrid de 48 de volți va fi implementat pe modelele 208, 2008, 308, 3008, 5008 și 408. Până în 2030, marca intenționează să ofere în Europa exclusiv vehicule electrice.

Actuala generație Peugeot 508 a fost prezentată în urmă cu cinci ani, la Salonul Auto de la Geneva, iar francezii au considerat că a venit momentul pentru a o supune unei operații de restilizare. Oficialii companiei au publicat pe contul oficial de YouTube un video teaser cu viitorul 508 facelift.

Filmulețul de față de dezvăluie câteva imagini cu versiunea 508 PSE, însă francezii spun că actualizările de ordin estetic vor fi preluate de toate versiunile. Principalele modificări se vor regăsi la nivelul grilei frontale, a spoilerului și farurilor.

De asemenea, modelul va afișa noul logo al producătorului. Este posibil să existe o serie de modificări și la partea din spate. În schimb, este posibil ca gama de motorizări să rămână neschimbată.

Odată cu dezvăluirea filmulețului a fost confirmată și data debutului oficial al mașinii: 24 februarie.

Sursa: Peugeot via YouTube

Articole similare

Dacia anunță reluarea producției începând cu 21 aprilie

Robert Stan

Programul Rabla 2019 începe pe 6 aprilie cu un buget de 322 milioane lei

Dragos Baltateanu

Engie EPS și Stellantis formează competitorul pentru Tesla Superchargers

Florin Amariei