AUTOpro
Generale Stiri

Skoda a publicat primele schițe de design cu noua generație Kodiaq

Producătorul ceh de automobile Skoda a publicat noi schițe de design oficiale cu cea de-a doua generație a SUV-ului Kodiaq.

Noul model urmează să fie lansat peste mai puțin de o săptămână. Noul Kodiaq va fi dezvăluit concomitent cu cea de-a patra generație a sedanului de clasă medie Superb.

Noua Skoda Kodiaq își va face debutul pe 4 octombrie

Skoda

Prima generație Skoda Kodiaq a fost lansată în 2017, iar patru ani mai târziu a primit un facelift de jumătatea ciclului de viață. Acum, însă, marca din Mlada Boleslav se pregătește să dezvăluie a doua iterație a SUV-ului său.

Evenimentul va avea loc peste șase zile, iar acum producătorul ceh a publicat noi schițe de design cu exteriorul mașinii. În lunga campanie de promovare, Skoda a mai publicat imagini din timpul testelor, dar și cu interiorul.

Schițele ne arată detaliile noului design exterior al SUV-ului ceh. Astfel, observăm o parte frontală nouă, cu o grilă mai mare, care este flancată de noi faruri LED Matrix amplasate pe două nivele. Comparativ cu modelul aflat pe piață, noul Kodiaq va fi mai lung cu 61 mm, ceea ce se va traduce printr-un spațiu interior mai generos.

De asemenea, se mai remarcă o capotă sculptată și o serie de muchii ascuțite, în special la nivelul barei de protecție față și a oglinzilor. La spate, SUV-ul a primit stopuri mai mari în forma literei „C”, care sunt unite în partea inferioară printr-o bandă LED. De asemenea, deasupra lunetei a fost montat un eleron.

Un alt detaliu estetic interesant este ornamentul montantului D, care este finisat într-o nuanță unică Dark Chrome. Aspectul exterior este completat de un set de jante cu dimensiuni între 17 și 20 de inch.

Noua Skoda Kodiaq va avea premiera mondială în ziua de 4 octombrie. SUV-ul va fi disponibil cu motorizări termice pe benzină și diesel și cu propulsoare hibride.

Sursa: Skoda

Articole similare

Porsche intenţionează să construiască o nouă uzină în Slovacia

Robert Stan

Uzina Dacia de la Mioveni a produs exemplarul Jogger cu numărul 100.000

Mihai Morcovescu

Cele mai bune glume de 1 aprilie din industria auto

Florin Amariei