AUTOpro
Generale Stiri

Mitsubishi a publicat imagini-teaser cu viitorul L200. Debutul a fost fixat pe 26 iulie (cu video)

Producătorul japonez de automobile Mitsubishi a publicat noi imagini-teaser și un video cu noua generație camionetei sale L200.

Viitorul pick-up va fi dezvăluit oficial la finalul lunii iulie.

Mitsubishi L200 va fi înrudit cu Nissan Navara

Mitsubishi

Cu o lună înainte de premiera mondială, Mitsubishi a dezvăluit un set de fotografii relevatoare cu noua iterație a camionetei L200.

În fotografii se pot observa o porțiune din partea frontală. Aici se pot observa noile faruri subțiri, blocurile optice secundare LED cu design nou și o grilă masivă cu formă dreptunghiulară care găzduiește imensul logo al mărcii.

La partea din spate remarcăm noua grafică luminoasă a stopurilor în forma unui dublu „T”. Mitsubishi a publicat și trei imagini cu interiorul noului pick-up, care ne oferă o serie de detalii precum un ecran central mai mare pentru sistemul multimedia și un sistem de climatizare cu comenzi tactile.

Sub acestea există alte butoane pentru cele mai importante funcții ale mașinii. Se observă și un controller rotativ pentru selectarea modurilor de tracțiune.

Specificațiile tehnice rămân secrete deocamdată. Totuși, există zvonuri care spun că noul L200 va primi aceleași motorizări ca următoarea generație Nissan Navara, inclusiv un sistem hibrid.

Cum spuneam, noul L200 va fi dezvăluit oficial în ziua de 26 iulie, în cadrul unui eveniment organizat în Thailanda.

Sursa: Mitsubishi

Articole similare

Cel mai bun prieten al familiilor – inovatorul Opel Combo Life

Filip Sîrbu

Imagini în exclusivitate de la Salonul Auto de la Detroit

Filip Sîrbu

BMW România introduce devizul digital de service cu explicații video

Dragos Baltateanu