AUTOpro
Generale Stiri

Ineos Grenadier Quartermaster alimentat cu hidrogen: prima fotografie. Debutul, pe 13 iulie

Ineos

Britanicii de la Ineos va dezvălui oficial pe 13 iulie noul model Grenadier Quartermaster, care va avea și o versiune alimentată cu hidrogen. Până atunci, compania a publicat prima imagine-teaser cu viitorul pick-up.

Debutul oficial al camionetei va avea loc în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood, în data de 13 iulie.

Ineos Grenadier Quartermaster va primi și motorizări termice

Ineos

Compania Ineos și-a propus dintotdeauna să ofere mai multe modele decât SUV-ul existent. Astfel, după o perioadă destul de îndelungată de zvonuri și speculații, britanicii au publicat prima imagine-teaser cu noua versiune a actualului Grenadier.

Aceasta se numește Grenadier Quartermaster și este un pick-up cu cabină dublă. Fotografia de față ne arată partea din spate a camionetei, unde se observă stopurile LED rotunde și hayon-ul benei pe care este inscripționat numele modelului.

Cei de la Ineos nu au dezvăluit nici un detaliu tehnic referitor la noul model. Știm doar faptul că acesta va fi alimentat cu hidrogen. De asemenea, fiind bazat pe SUV-ul existent, ne așteptăm ca pick-up-ul să primească aceleași motorizări.

Acesta este oferit în Europa cu două propulsoare cu 6 cilindri în linie furnizate de BMW. Este vorba despre un benzinar 286 CP și 450 Nm și un turbodiesel de 249 CP și 550 Nm.

Toate informațiile oficiale le vom afla în data de 13 iulie, atunci când a fost fixat debutul oficial al noului pick-up. Evenimentul va avea loc în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood din Marea Britanie. Cu același prilej, Ineos va mai prezenta încă o versiune nouă pentru Grenadier.

Sursa: Motor1

Articole similare

Primul Alfa Romeo electric va fi un crossover înrudit cu Jeep Avenger. Debutul, în 2024 (cu video)

Mihai Morcovescu

Tesla Cybertruck, testat în condiții de iarnă. Producția va demara în toamna lui 2023

Mihai Morcovescu

Test drive DS4 – Ecoul avangardismului

Filip Sîrbu