AUTOpro
AUTO pro Exclusiv Eveniment Generale Stiri

Gala AUTOBest 2016

Joi 11 februarie s-a derulat la Milano Gala decernării premiilor AUTOBest 2016, un proiect ROMÂNESC ce a împlinit deja 15 ani de existență și care recompensează „The Best Buy Car of Europe” de către un juriu format din jurnaliști auto independenți din peste 26 de țări.
Într-un decor și o atmosferă ce a reprodus celebra Scala di Milano, câștigătorii celor 8 categorii au avut ocazia de a intra în posesia premiilor.

1VK_6844

Premiul ECOBEST a avut o însemnătate aparte. John German și echipa sa din cadrul ICCT US Team sunt cei care au prezentat pentru prima dată cazul Volkswagen. Iar AUTOBest este prima entitate care recunoscut meritele acestei echipe!
SAFETYBEST a fost câștigat de OPEL, respectiv de echipa care a realizat sistemul de iluminare nocturn IntelliLux LED Matrix Light, prezent prima dată în calsa compactă, respectiv pe noul Astra.
SMART BEST, un premiu deosebit de important a fost acordat producătorului de sisteme de navigație TomTom care a avut viziunea de a începe dezvoltarea de hărți digitale pentru a fi utilizate de către automobilele autonome, sisteme, pentru că nu mai putem vorbi de simple interfețe, care vor ajuta la interconectivitate în viitor în automobile.
COMPANY BEST a revenit Koc Holding Automotive Group, fiind pentru prima dată când unei companii producătoare de automobile din Turcia îi este recunoscută calitatea produselor sale de către un juriu european.
MAN BEST a fost declarat OLIVIER FRANCOIS, Head of Fiat brand and Chief Marketing Officer, al patrulea cel mai mare om de marketing al lumii
TEHNOBEST a revenit lui Volvo XC90 pentru noua generație de motoare Drive E-Engine
DESIGNBEST a recunoscut meritul lui Ikuo Maeda de a reuși să schimbe complet și într-un mod bine definit întreaga filozofie de design Mazda
Fiat Tipo, marele câștigător, un model considerat „a great car for a budget” și nu „ a budget car” a fost ridicat de către Alfredo Altavilla, COO of FCA EMEA, omul responsabil de noua viziune care a readus Fiat și FCA printre companiile cu produse și strategii câștigătoare.
Despre planurile AutoBEST și viziunea 2020 însă numai în revista AUTOpro.

Credit foto:: Vinko Kernc

Articole similare

Mazda va adopta din 2025 standardul de încărcare Tesla

Banca Transilvania și Napoca Rally Academy susțin siguranța rutieră

Jurnal București-Monte Carlo: etapa 1

administrator_autopromag

Leave a Comment