AUTOpro
Generale Stiri

Alfa Romeo anunță că Giulia și Stelvio Quadrifoglio facelift pot fi comandate

Producătorul italian de automobile Alfa Romeo a dezvăluit în primăvară versiunile restilizate ale modelelor Giulia Quadrifoglio și Stelvio Quadrifoglio.

Acum, reprezentanții mărcii anunță că acestea sunt disponibile pentru comenzi. Pentru început, vor putea fi comandate doar în Italia. Începând cu 3 iulie, ele vor fi disponibile în Marea Britanie și pe alte piețe.

Alfa Romeo Giulia și Stelvio Quadrifoglio facelift, disponibile pentru moment doar în Italia

Alfa Romeo

La mijlocul lunii aprilie, Alfa Romeo a prezentat versiunile cu facelift ale modelelor Giulia Quadrifoglio și Stelvio Quadrifoglio. Ambele mașini au primit o serie de modificări estetice minore și beneficiază acum de mai multă putere.

Astfel, italienii au montat sub capota celor două modele de performanță motorul V6 de 2,9 litri, twin-turbo, care acum oferă 520 CP. Asta înseamnă un plus de 10 cai-putere.

În plus, cele două automobile beneficiază și de un diferențial mecanic cu alunecare limitată derivat de pe versiunea Giulia GTA. Acesta optimizează transferul de cuplu și sporește stabilitatea, agilitatea și viteza în viraje.

Noua Giulia Quadrifoglio facelift vine standard cu jante din aliaj de 19 inchi, în timp ce Stelvio Quadrifoglio facelift dispune de jante de 20 inch. Ambele sunt disponibile în șase nuanțe pentru exterior: Etna Red, Montreal Green, Misano Blue, Vesuvio Grey, Vulcano Black și Alfa Red, aceasta din urmă nemetalizată.

Oficialii mărcii anunță acum că modelele sunt disponibile pentru comenzi. Deocamdată doar la dealerii din Italia. Pe 3 iulie vor fi deschise comenzile și în Marea Britanie, iar ulterior și pe alte piețe.

Primele exemplare Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio și Stelvio Quadrifoglio facelift vor ieși de pe linia de asamblare în cel de-al treilea trimestru din acest an.

Sursa: Alfa Romeo

Articole similare

Peugeot a publicat un video teaser cu noul 508 facelift înainte de debutul oficial din 24 februarie (cu video)

Mihai Morcovescu

EXCLUSIVITATE NAȚIONALĂ: TOGG, despre zâmbetele noastre

Hyundai Tucson revine pe piața europeană.

administrator_autopromag