AUTOpro
Generale Green car Stiri

Fiat publică noi imagini cu viitorul 600e și anunță că renunță definitiv la culoarea gri (cu video)

Italienii de la Fiat continuă campania de promovare a viitorului crossover compact 600e. Odată cu debutul noului model electric, producătorul italian va renunța definitiv la toate nuanțele de gri din gamă.

Anunțul a fost făcut într-un mod cu totul inedit, care face parte din campania intitulată „Italia. Țara culorilor. Fiat. Brandul culorilor”).

Noul Fiat 600e va fi lansat pe 4 iulie

Fiat

Marca din Torino se pregătește de lansarea unuia dintre cele mai așteptate modele. Este vorba despre electricul 600e, care își va face debutul oficial în data de 4 iulie.

Italianii au publicat un nou videoclip cu viitorul crossover compact. Avându-l la bord pe CEO-ul mărcii, Olivier Francois, mașina apare când este coborâtă într-un uriaș container plin cu vopsea portocalie.

În acest fel, marca peninsulară anunță că nu va mai produce mașini vopsite în nuanțe de gri și că va oferi mai multe culori noi. Astfel, compania italiană devine primul producător de automobile care ia o asemenea decizie, începând cu noul 600e.

Deocamdată, știm că 600e va împărți platforma cu Opel Mokka, Peugeot 2008 și Jeep Avenger. Aceste modele sunt disponibile atât în versiuni echipate cu motoare termice, cât și electrice.

Așa cum spuneam, toate informațiile oficiale le vom afla în data de 4 iulie. Atunci a fost fixată lansarea noului crossover electric 600e.

Sursa: Fiat

Articole similare

Noua Dacia Jogger Hybrid costă în România de la 23.750 de euro. Ce dotări oferă în standard modelul autohton?

Mihai Morcovescu

ACAROM: producția națională de automobile a scăzut în luna martie cu 3%

Mihai Morcovescu

Renault Group anunță finalizarea noului acord de colaborare cu Nissan. A intrat în vigoare la 8 noiembrie

Mihai Morcovescu