AUTOpro
Stiri Connected

Dolby Atmos și Apple Music în Tesla prin viitoare actualizări software OTA

Cu câteva zile în urmă vă anunțam că aplicația Zoom va ajunge în mașinile Tesla, urmând a fi integrată direct în sistemul multimedia. Acum, aflăm că sunt iminente alte update-uri ce vor face disponibile Dolby Atmos și Apple Music în Tesla.

Deși nu sunt confirmate oficial, cele două noutăți de care se vor bucura peste 1 milion de mașini Tesla aflate deja în circulație, precum și toate modelele noi, se pare că nu mai au mult până vor fi implementate.

Tesla

Ca de aproape fiecare dată, noile funcții și aplicații vor fi aduse în sistemul de infotainment printr-un update de tip OTA – Over The Air. Asta înseamnă că actualii posesori Tesla nu trebuie să se deplaseze la o unitate service, ci doar să accepte actualizarea atunci când va fi distribuită.

Dolby Atmos in Tesla Model Y

Dolby Atmos este o funcție software ce analizează sunetul și îl optimizează în timp real pentru ca prin difuzoare conținutul audio să fie redat mult mai spectaculos. Efectul 3D generat de Dolby Atmos este la un nivel ridicat, motiv pentru care o astfel de optimizare este prezentă în multe cinematografe din lume. Nu doar în Tesla va fi disponibil Dolby Atmos, acesta va fi prezent și în Lotus Eletre, precum și în anumite modele Mercedes-Benz, Volvo EX90 și Lucid Air.

Apple Music in Tesla

Apple Music în Tesla va fi integrat cel mai probabil până la sfârșitul acestui an, dar nu este nimic stabilit clar. Așa cum am menționat deja, apariția Apple Music în Tesla nu este confirmată oficial.

Apple Music in Tesla

Zvonurile au apărut după o postare pe Twitter în care apare ecranul dintr-o Tesla pe care se poate observa clar iconiția Apple Music.

Faptul că producătorul american încearcă să diversifice constant serviciile disponibile în mașinile sale electrice ar trebui să vină însă ca o certitudine pentru apariția Apple Music în Tesla.

Sursa: BGR.com

Articole similare

EuroNCAP: Producătorii auto vor fi nevoiți să includă mai multe butoane fizice. Care este motivul?

Mihai Morcovescu

Walmart se aliază cu Uber și Lyft pentru a livra cumpărăturile

administrator_autopromag

Acesta este noul Renault Espace, monovolumul care a fost transformat într-un SUV cu 7 locuri (cu video)

Mihai Morcovescu