AUTOpro
Stiri Connected

Aplicația Zoom va fi integrată direct în mașinile Tesla

Aplicațiile pentru întâlniri, conferințe, chat video au fost folosite intens în perioada panedmiei Covid-19, iar unele au prins mai bine decât altele. Zoom este una dintre preferatele utilizatorilor, iar în viitorul apropiat va fi disponibilă direct în mașinile Tesla.

Zoom in masina Tesla

Tesla a cucerit atâtea milioane de clienți prin faptul că nu vinde doar niște mașini electrice, ci fiindcă aduce o experiență de utilizare altfel, complet diferită de ceea ce se știa anterior în industria auto. Orice Tesla poate primi update-uri OTA, iar asta face ca aceste automobile să fie constant actualizate cu cele mai recente servicii software. Mai nou, aplicația Zoom va putea fi accesată direct de pe ecranul sistemului de infotainment al oricărui model.

Zoom in masina Tesla

Practic, Zoom va ajunge direct în Tesla printr-un viitor update, iar cei din mașină nu vor avea nevoie de niciun alt dispozitiv spre a participa la întâlniri virtuale audio – video prin intermediul celebrei aplicații.

Zoom va folosi drept echipament hardware ceea ce este deja integrat în orice model Tesla. Mai exact, ansamblu de procesare și stocare, difuzoare, microfoane și camere video. Cele din urmă sunt reprezentate de camerele montate deasupra oglinzii retrovizoare din interior.

Iată și un scurt clip video prin care este exemplificat cum se folosește Zoom în Tesla:

Sigur că aplicația de video conferințe nu va putea fi deschisă decât când mașinile sunt pe loc. Astfel, atunci când șoferul are mașina la încărcat sau dacă trebuie să participe la o întâlnire online la o anumită oră și este prins în trafic, doar oprește într-un loc sigur și Zoom este deja disponibil.

Mai mult, se pare că dacă utilizatorul de Tesla își sincronizează programările conferințelor video cu calendarul mașinii, atunci va putea deschide Zoom direct din calendar.

Acesta este încă un exemplu care ne arată de ce Tesla are atât succes la nivel mondial. Fiindcă nu e vorba strict despre a cumpăra o mașină electrică, este despre întreaga experinență pe care o presupune deținerea și folosirea acesteia.

Sursa : DriveTeslaCanada.ca

Articole similare

Chrysler Pacifica hibrid autonomă prezentată la Detroit – corespondență Dan Vardie

Filip Sîrbu

ACEA: vânzările Dacia în Europa au crescut cu aproape 25% în 2023

Mihai Morcovescu

Mitsubishi Colt se întoarce în Europa din 2023

Darius Pana