AUTOpro
Romania my love Stiri

Prețuri Opel Corsa-e în România

Opel a publicat prețurile pentru România ale noului Opel Corsa-e, primul și deocamdată singurul model full electric Opel după preluarea de către PSA.

AUTOpro este singura publicație românească care a urmărit îndeaproape evoluția primului EV Opel din noua era, datorită apartenenței la Juriul European AUTOBEST. Chiar pe 10 martie am publicat impresiile de la primul test drive cu Opel Corsa-e, testat de AUTOBEST în premieră mondială. Acum avem prețurile pentru piața din România, una dintre cele mai ofertante pentru EV-uri datorită bonusului de aproape 10.000 euro acordat prin programul Rabla Plus.

Opel Corsa-e este oferit în două versiuni, e-Edition (29.600 euro) și e-Elegance (31.200 euro), prețuri de listă, la care se aplică un discount de 4% în campania actuală Opel, la care se adaugă bonusurile Rabla Plus și Clasic.

Modelul german vine echipat cu un motor electric capabil să producă 136 CP și are o autonomie de 337 km (WLTP) prin intermediul bateriei de 50 kWh. Corsa-e oferă performanțe de automobil sport, fiind capabil să accelereze de la 0 la 50 km/h în 2,8 secunde și de la 0 la 100 km/h în 8,1 secunde. Bateria poate fi încărcată până la 80% din capacitate în 30 de minute la o priză de mare putere. Apropo de baterie, aceasta are o garanție de 8 ani și 160.000 km.

Opel Corsa, implicit versiunea sa electrică, Corsa-e, a primit la finally anului trecut titlul Best Buy Car of Europe de la juriul internațional AUTOBEST.

Articole similare

Noul SUV Ford EcoSport ofera un nivel calitativ ridicat, tehnologie și capabilitați îmbunătățite pentru mai multă siguranță și un nivel superior de confort

Autopromag

Noi rezultate EuroNCAP: 4 stele pentru Citroen C5 Aircross și 5 stele pentru Range Rover Evoque

Dragos Baltateanu

Noul Hyundai Ioniq 5 – CUV complet electric

Florin Amariei

Leave a Comment