AUTOpro
Romania my love Stiri

Prețuri Opel Corsa-e în România

Opel a publicat prețurile pentru România ale noului Opel Corsa-e, primul și deocamdată singurul model full electric Opel după preluarea de către PSA.

AUTOpro este singura publicație românească care a urmărit îndeaproape evoluția primului EV Opel din noua era, datorită apartenenței la Juriul European AUTOBEST. Chiar pe 10 martie am publicat impresiile de la primul test drive cu Opel Corsa-e, testat de AUTOBEST în premieră mondială. Acum avem prețurile pentru piața din România, una dintre cele mai ofertante pentru EV-uri datorită bonusului de aproape 10.000 euro acordat prin programul Rabla Plus.

Opel Corsa-e este oferit în două versiuni, e-Edition (29.600 euro) și e-Elegance (31.200 euro), prețuri de listă, la care se aplică un discount de 4% în campania actuală Opel, la care se adaugă bonusurile Rabla Plus și Clasic.

Modelul german vine echipat cu un motor electric capabil să producă 136 CP și are o autonomie de 337 km (WLTP) prin intermediul bateriei de 50 kWh. Corsa-e oferă performanțe de automobil sport, fiind capabil să accelereze de la 0 la 50 km/h în 2,8 secunde și de la 0 la 100 km/h în 8,1 secunde. Bateria poate fi încărcată până la 80% din capacitate în 30 de minute la o priză de mare putere. Apropo de baterie, aceasta are o garanție de 8 ani și 160.000 km.

Opel Corsa, implicit versiunea sa electrică, Corsa-e, a primit la finally anului trecut titlul Best Buy Car of Europe de la juriul internațional AUTOBEST.

Articole similare

VIDEO: SsangYong a dezvăluit noul SUV electric Torres EVX. Debutul oficial a fost fixat pentru 30 martie

Mihai Morcovescu

Tesla a fixat startul producției camionetei Cybertruck pentru finalul anului 2023

Mihai Morcovescu

Nissan și Renault, colaborare mai strânsă în domeniul EV

Florin Amariei

Leave a Comment