AUTOpro
Generale Stiri

Viitoarea generație BMW Seria 1 va avea tracțiune față

BMW se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru lansarea noii generații a modelului compact Seria 1. Noul model va fi lansat în toamnă și va folosi tracțiunea față.

BMW a publicat o serie de imagini cu noua generație a modelului Seria 1 în timpul testelor de la centrul Miramas din Franța. Exemplarele testate sunt camuflate, dar BMW a dat și o serie de informații despre noua generație Seria 1.

Noul model de clasă compactă va folosi tracțiunea față sau integrală oferind astfel mai mult spațiu pentru pasageri, capitol unde Seria 1 a suferit mereu.

Spațiul pentru pasagerii din spate a crescut atât la nivelul genuchilor cât și la cap. De exemplu, spaţiul pentru picioare pentru pasagerii din spate a crescut cu 33 de milimetri, iar spaţiul pentru cap la locurile din spate cu 19 milimetri. 

Volumul portbagajului a crescut cu 20 de litri ajungând la 380 litri.

Noua generație va avea ca versiune de top modelul BMW 135i xDrive. Aceasta va fi echipată cu un motor turbo cu patru cilindri de 2.0 litri ce va oferi 306 CP. Noul model va prelua și o parte din tehnologia deja folosită pe modelul electric BMW i3, mai precis un nou sistem de control al tracțiunii. BMW spune că noul sistem este de 10 ori mai rapid.

Noul model BMW Seria 1 va fi prezentat oficial în toamnă la Salonul Auto de la Frankfurt, eveniment ce va avea loc în luna septembrie.

Articole similare

NIO a dezvăluit noul model electric ET5 Touring. Modelul va debuta în Europa la final de 2023

Mihai Morcovescu

Renault a lansat în România noul Megane Sedan

administrator_autopromag

GM produce o flotă de 130 Chevy Bolt EV pentru teste self-driving

Filip Sîrbu

Leave a Comment