AUTOpro
Generale Stiri Video

Video! Renault a prezentat berlina lui Megane

Francezii de la Renault au prezentat noul trei volume al gamei Megane, care se numește Megane Sedan. Așadar, numele Fluence rămâne istorie, poate și pentru că berlina cu acest nume nu s-a prea bucurat de succes.

Renault_80743_global_en

După prezentarea noului model Megane în 2015, Renault propune acum versiunea cu portbagaj a gamei. Apropo de portbagaj, Megane Sedan dispune de o capacitate de 508 litri și de sistemul hands-free Easy Trunck Acces, pentru deschiderea automată a portbagajului. Mai mult, Megane Sedan dispune, în premieră pentru acest segment, de acoperiș panoramic din sticlă.

Renault_80745_global_en

Renault Megane Sedan promite celui de la volan – plăcerea de a conduce, iar pasagerilor – spațiu suficient și dotări superioare, printre care, la capitolul multimedia ecranul-tabletă color de 8,7 inci, R-Link 2, Multi-Sense, ecran head-up color, Easy Park Assist, Lane Departure Warning etc.

Renault_80749_global_en

Gama de motoare va include, pentru benzină, propulsorul 1.6 Sce 115 CP (transmisie manuală, 5 trepte sau CVT) și propulsorul 1.2 TCe 130 CP (transmisie manuală, 6 trepte sau automată EDC, 7 trepte). Motorizările diesel, în funcție de piață, vor fi următoarele – dCi 90 CP (transmisie manuală, 6 trepte), dCi 110 (transmisie manuală, 6 trepte sau automată EDC, 6 trepte) și 1.6 dCi 130 CP (transmisie manuală, 6 trepte).

Renault_80748_global_en

Renault Megane Sedan se va produce la uzina Renault din Bursa, Turcia.

Renault_80740_global_en

Articole similare

Software-ul Toyota va fi open-source, trăiască Linux

Filip Sîrbu

Noul MINI Electric: au apărut primele imagini înainte de debutul oficial din 2024

Mihai Morcovescu

Ferrari Omologata: o nouă creație unică

Leave a Comment