AUTOpro
Generale Stiri

VIDEO: Renault a publicat prima imagine cu interiorul noului Espace. Modelul va fi lansat în 28 martie

Constructorul francez de automobile Renault continuă campania de promovare a noii generații Espace. De această dată, compania din Hexagon a publicat prima fotografie oficială cu interiorul viitorului Espace, care este însoțită și de un filmuleț de prezentare.

Acestea sunt, de altfel, ultimele teasere înaintea debutului oficial al mașinii, care a fost fixat pentru data de 28 martie.

Renault Espace oferă un plafon panoramic de peste un metru pătrat

Renault

Așa cum AUTOpro v-a informat deja, francezii de la Renault vor dezvălui cea de-a șasea generație Espace în ziua de 28 martie. Modelul nu va mai fi tot un monovolum ca precedentele cinci iterații, ci un SUV de dimensiuni medii, care va oferi 5 sau 7 locuri.

Până atunci, însă, pentru a îndulci așteptarea fanilor, compania cu sediul în Boulogne-Billancourt a publicat prima fotografie oficială cu interiorul mașinii, care este însoțită și de un scurt film de prezentare.

În imagini se pot observa o serie de detalii, precum volanul, planșa de bord, tunelul consolei centrale de mari dimensiuni și mai ales uriașul plafon panoramic. Potrivit informațiilor oferite de Renault, acesta are o suprafață de peste 1 metru pătrat. Mai exact, acesta măsoară 1,33 metri în lungime și 84 de centimetri în lățime.

În momentul de față se știe că instrumentarul de bord și ecranul central pentru sistemul multimedia vor avea o configurație similară cu cea folosită de modelul electric Megane E-Tech. De asemenea, viitorul Renault Espace va fi disponibil atât într-o versiune cu 5 locuri, cât și într-una cu 7 locuri.

Astfel, noul Espace SUV va avea 4,72 metri în lungime, cu 14 centimetri mai scurt decât actualul Espace MPV, și va avea o lățime de 2,48 metri (varianta cu 3 rânduri de scaune). Deși este mai mic comparativ cu modelul aflat pe piață, spațiul în habitaclu a fost îmbunătățit, așa cum susțin reprezentanții Renault.

După cum aminteam anterior, noua generație Renault Espace își va face debutul oficial pe data de 28 martie.

Sursa: Renault

Articole similare

MINI Cooper Electric: primele fotografii cu interiorul. Debutul, în mai 2024 (cu video)

Mihai Morcovescu

NEVS nu renunță la ADN-ul Saab

Filip Sîrbu

Peugeot a dezvăluit noul SUV electric E-5008: șapte locuri și motorizare mild-hybrid