AUTOpro
Generale Green car Stiri

Renault 5 Electric: au apărut primele fotografii neoficiale cu viitorul hatchback cu emisii zero

După cum AUTOpro v-a informat deja, Renault va lansa în februarie anul viitor versiunea de serie a modelului Renault 5 Electric.

Până atunci, pe internet au apărut deja primele fotografii neoficiale.

Renault 5 Electric va adopta un design inspirat de modelul original

Renault

La începutul acestei săptămâni, constructorul francez ne-a oferit primele imagini oficiale cu viitorul Renault 5 Electric, model care anunță o nouă eră pentru marca franceză. Hatchback-ul cu emisii zero va adopta în mare parte design-ul conceptului cu același nume, prezentat în urmă cu doi ani.

Acum, la doar patru zile distanță, pe internet au fost „scăpate” mai multe imagini cu viitorul model de serie. Acestea au fost publicate de Organizația Mondială de Proprietate Intelectuală (WIPO) și dezvăluie o reinterpretare modernă a modelului original Renault 5, care a fost comercializat între 1972 și 1996.

Partea din față a viitorului model se distinge printr-un set de faruri LED cu design nou. Bara de protecție este ușor sculptată și integrează luminile de ceață cu o semnătură luminoasă subțire și întreruptă. Atrag atenția și pătratele negre situate la extremitățile spoilerului, care sunt luminile diurne.

Aripile mașinii sunt evazate, în timp ce jantele au un design specific modelelor de performanță. De asemenea, plafonul este finisat în negru și are o serie de accente roșii în zona ramelor geamurilor laterale. În plus, mânerele ușilor posterioare sunt poziționate în spatele geamurilor.

La spate, viitorul model electric al francezilor adoptă un design simplist, cu stopuri verticale subțiri, care integrează tehnologie LED. Aspectul exterior este completat de un eleron la lunetă și de un spoiler negru.

Cum spuneam, lansarea oficială a noului Renault 5 E-Tech a fost fixată pentru februarie 2024.

Sursa: Carscoops

Articole similare

Limuzina Tesla Model S P85D accelerează mai bine ca un Ferrari

administrator_autopromag

Tesla recheamă peste un milion de mașini din cauza unei probleme la geamurile electrice

Mihai Morcovescu

Kia anunță o nouă extindere a garanției pentru automobilelor sale în Europa

Robert Stan