AUTOpro
Generale Stiri

Porsche a publicat primele fotografii cu interiorul noului Panamera. Debutul, pe 24 noiembrie

Producătorul german de automobile Porsche va lansa la sfârșitul lunii noiembrie cea de-a treia generație a modelului de clasă executive Panamera.

Reprezentanții companiei au dat publicității primele imagini oficiale cu interiorul noului model. Acesta este similar cu cel al electricului Taycan, dar primește și câteva noutăți.

Noul Porsche Panamera va fi lansat pe 24 noiembrie

Porsche

Porsche va dezvălui noua iterație Panamera peste aproximativ două săptămâni. Până atunci, marca din Zuffenhausen a publicat primele fotografii cu habitaclul viitorului liftback sportiv.

Din punct de vedere vizual, interiorul noului Panamera este foarte asemănător cu cel al sedanului electric Taycan. Asta înseamnă că există puține comenzi convenționale.

Majoritatea funcțiilor pot fi accesate prin intermediul ecranelor sau a comenzilor sensibile la atingere montate pe consola centrală. Noul Porsche Panamera va oferi un instrumentar de bord digital de 12,6 inch, un ecran pentru sistemul multimedia și unul suplimentar pentru pasagerul din față.

Tunelul consolei centrale a fost reproiectat pentru a oferi mai mult spațiu. Astfel, selectorul de viteze a fost repoziționat în spatele volanului, în partea dreaptă. În plus, aici au fost montate gurile de ventilație centrale, care acum sunt reglabile electric.

În spate, Porsche a instalat un alt ecran tactil care le permite pasagerilor să acceseze o varietate de funcții, inclusiv sistemul de infotaiment, navigația și iluminarea ambientală. De asemenea, afișajul Head-Up, disponibil opțional, va putea fi accesat de pe volan.

Asemenea modelului precedent, noua generație Panamera va primi o versiune cu ampatament mărit. Aceasta va oferi mai mult spațiu pentru pasagerii din spate la nivelul picioarelor și scaune mai profilate pentru un plus de confort în timpul călătoriilor pe distanțe mai lungi.

Pentru prima dată în istoria modelului clienții vor beneficia de o tapițerie care nu folosește piele naturală. Aceasta combină țesătura Race-Tex și Pepita. Noul model va beneficia și de iluminare ambientală mai puternică.

Viitorul Porsche Panamera va fi dezvăluit oficial în ziua de 24 noiembrie.

Sursa: Porsche

Articole similare

Ford prezintă noul camper Transit Custom Nugget: panou solar și motor PHEV de 232 CP

Mihai Morcovescu

DUSTER CAMP 2016: Galeria foto al celui mai mare eveniment 4×4 al toamnei

administrator_autopromag

EXCLUSIV – AUTO pro a testat în premieră naţională noul Jaguar XE

administrator_autopromag