AUTOpro
Generale Stiri

Kia XCeed: prima imagine cu SUV-ul coupe ce va fi lansat pe 26 iunie

Kia a prezentat prima imagine oficială cu modelul XCeed, un SUV Coupe de oraș ce va fi lansat pe 26 iunie 2019.

Kia va adăuga un nou model în gama sa la finalul acestei luni. Numit XCeed, acesta este o alternativă la SUV-urile tradiționale, spune constructorul coreean. Designul noului model este semnat de centrul european de design Kia de la Frankfurt sub bagheta lui Gregory Guillaume, vice-președinte al departamentului de design la Kia Motors Europe.

Prima imagine dezvălui un model compact înălțat cu alură de coupe cu patru portiere. Constructorul îl numește SUV de oraș și spune că acesta beneficiază de o gradă la sol mai înaltă, dar cel de la volan va beneficia de o poziție de condus mai sportivă față de SUV-urile tradiționale.

Kia mai spune că noul model XCeed va oferi și suficient spațiu pentru bagaje în ciuda siluetei cu spate plonjat. Nu au fost date detalii tehnice despre noul model, dar este posibil ca XCeed să fie disponibil și în verisune plug-in hybrid.

Acesta ar putea folosi sistemul de propulsie împrumutat de la Kia Niro PHEV ce folosește un motor pe benzină de 1.6 litri și un motor electric de 59 kW pentru o putere totală a sistemului hybrid de 141 CP.

Articole similare

Workhorse W-15 vine pe șantier în modul PHEV

Filip Sîrbu

Lansarea Alfa Romeo Giulia în România

Filip Sîrbu

Prezentarea în premieră a celui mai nou model Jaguar, E-PACE

Filip Sîrbu

Leave a Comment