AUTOpro
Generale Stiri

Renault Koleos primește un facelift discret și două motorizări noi

Cel mai mare SUV din gama Renault primește un upgrade optic și două propulsoare diesel noi.

Renault a publicat primele imagini ale modelului Koleos facelift. Cel mai mare SUV din gama constructorului francez a primit o serie de modificări estetice și două noi motorizări.

Vizual, Renault Koleos facelift se remarcă prin calandrul frontal restilizat, inserții cromate pe spoilerul față, noi protecții pentru caroserie și jante cu design nou de 18 și 19 inch. Renault mai introduce și o nouă nuanță de culoare pentru Koleos numită Vintage Red.

La interior, Koleos facelift primește materiale de calitate mai bună. Scaunele au fost îmbunătățite și oferă funcții noi, iar bancheta se poate înclina pentru confortul pasagerilor. Au fost aduse îmbunătățiri și sistemului de infotainment, precum și la sistemele de siguranță.

Modificări mai importante pentru noul Koleos facelift se găsesc sub capotă. SUV-ul primește noua gamă de propulsoare din familia Blue dCi. Renault Koleos va fi echipat cu motorul diesel de 1.7 litri și 150 CP ce își va trimite puterea către puntea față prin intermediul unei cutii de viteze CVT X-tronic. Echipat cu acest motor, Koleos facelift are nevoie de 11.8 secunde pentru accelera de la 0 la 100 km/oră.

A doua variantă de motorizare este propulsorul diesel de 2.0 litri și 190 CP. Echipat cu tracțiune integrală și aceeași cutie de viteze CVT X-Tronic, Koleos 2.0 poate accelera la 0 la 100 km/oră în 10.1 secunde.

Articole similare

Suzuki lansează ediția specială Swift COOL

administrator_autopromag

Multitalentatul Mercedes-Benz GLA

Volkswagen Up! GTI va fi scos din producție după o carieră de aproape 5 ani

Mihai Morcovescu

Leave a Comment