AUTOpro
Generale Stiri

Dacia Jogger Camperiz este un autocamper potrivit pentru orice anotimp. Preț de pornire de la 19.895 euro

Modelul Dacia Jogger a fost lansat în toamna lui 2021 ca un model de familie polivalent atipic, care îmbină armonios dimensiunile unui SUV, aspectul unui break și spațiul specific unui monovolum.

În urmă cu aproximativ un an, vicepreședintele Dacia pentru produse, Lionel Jaillet, anunța că jogger va primi și o versiune autocamper. Până în momentul de față nu se știe dacă aceasta va fi un model de sine stătător ori va reprezenta un nou nivel de echipare.

Până la lansarea viitorului automobil, fanii din Europa ai acestui tip de vehicule pot comanda Jogger într-o astfel de configurație pe site-ul oficial al carosierului spaniol Camperiz.

Dacia Jogger Camperiz vine cu pat pentru două persoane

Dacia Jogger

Suntem în plină iarnă și, chiar dacă zăpada lipsește cu desăvârșire în multe regiuni din țară, asta nu ar trebui să ne împiedice să plecăm într-o călătorie pentru a ne bucura de peisajele superbe ale țării. Iar dacă am face asta într-un autocamper ieftin cu încălzire ar fi cu atât mai bine, nu-i așa?

În așteptarea versiunii oficiale Jogger camper, compania spaniolă Camperiz, care a transformat de-a lungul timpului mai multe modele din gama Dacia în mașini ideale pentru pasionații de vacanțe în natură, comercializează și o versiune camper a lui Jogger.

Specialiștii din Burgos vin acum cu această nouă propunere. Important de menționat este faptul că Jogger Camperiz păstrează toate cele 5 locuri, precum și spațiul destinat bagajelor în configurația de călătorie de zi cu zi. Totodată, mașina oferă cel mai mare număr de opțiuni și de accesorii pentru un automobil din acest segment.

Concret, Jogger Camperiz vine echipat cu un frigider cu un volum de 15 litri, o chiuvetă, un aragaz portabil cu butelie de gaz și cu un rezervor de apă de 12 litri. Break-ul este prevăzut la partea posterioară există cu un modul de pat pliant cu saltea detașabilă pentru două persoane, spațiu de depozitare de 60 litri și iluminare LED.

Cât poate ajunge să coste Dacia Jogger Camperiz cu toate „opționalele” incluse?

Dacia Jogger

Bateria auxiliară cu care este dotată această Dacia Jogger ajută la depozitarea alimentelor în frigider în cele mai bune condiții. De asemenea, clienții vor beneficia de un sistem de încălzire auxiliar Webasto Airtop 2000 STC, care costă 2.035 de euro. Acesta poate fi folosit pentru a putea petrece în aer liber nopțile mai răcoroase.

Pe lista de „opționale” figurează, între altele, un boiler pentru apă caldă, ideal pentru iarnă. Acesta funcționează pe bază de gaz și costă 328 de euro.

În configurația de bază, Jogger Camperiz este echipat cu motorul 1.0 ECO-G dual-combustibil pe benzină/GPL, care devoltă 100 CP și 170 Nm de cuplu. Acesta este asociat unei transmisii automate cu 6 trepte. Nivelul de echipare Essential include, între altele, sistem multimedia cu ecran tactil de 8 inch și bare de acoperiș.

Prețul de pornire pentru Dacia Jogger Camperiz în Spania este de 19.895 euro și poate ajunge până la 31.819 euro cu toate „opționalele”.

Sursa: Motor.es

Articole similare

Opel Experimental este numele celui mai nou concept al germanilor. Debutul, în toamna lui 2023

Mihai Morcovescu

Karma GT by Pininfarina – artă automobilistică

Florin Amariei

Skoda a prezentat noua Octavia facelift: motorizări mild-hybrid și asistent virtual ChatGPT

Mihai Morcovescu