AUTOpro
Generale Stiri Tuning

Tesla Model Y primește un kit de tuning semnat de germanii de la Novitec

Renumitul tuner german Novitec introduce un kit de tuning pentru modelul electric Tesla Model Y, după ce oferise deja actualizări estetice și pentru celelalte trei modele din gama producătorului american: Model S, Model 3 și Model X.

Crossover-ul electric beneficiază de un kit aerodinamic care îi conferă un aspect mai agresiv. De asemenea, modelul a primit și o suspensie îmbunătățită care, potrivit inginerilor Novitec, va scădea consumul de energie pe distanțe lungi.

Tesla Model Y by Novitec are un consum de energie mai mic cu 7%

Tesla Model Y

Asemenea celorlalte automobile cu emisii zero produse de Tesla, și Model Y a primit o serie de elemente exterioare din fibră de carbon, și anume un spoiler frontal, praguri laterale, un eleron posterior și un difuzor de aer.

Totodată, mașina a fost „încălțată” cu un set de jante forjate, care au diametrul de 22 de inch și care sunt îmbrăcate cu anvelope de 255/30 pe față și de 285/30 pe spate. Cei de la Novitec spun că noile roți nu doar oferă un aspect mai agresiv, ci îmbunătățește și manevrabilitatea lui Model Y.

Din pachetul de tuning dezvoltat pregătit de Novitec pentru Tesla Model Y mai face parte și o suspensie nouă, care reduce garda la sol cu până la 40 mm. Reprezentanții companiei din Stetten susțin că aceasta diminuează cu până la 7% consumul de energie în cazul călătoriilor pe distanțe lungi.

Novitec a pregătit și diferite opțiuni de personalizare pentru habitaclu. Astfel, există o gamă variată de materiale și culori, precum și ornamente din fibră de carbon pentru bord și pentru panourile ușilor: De asemenea, plafonul lui Model Y este îmbrăcat în piele Alcantara.

Tesla Model Y

Sursa: Novitec

Articole similare

Noul Volkswagen Passat a debutat exclusiv în versiune break

Mihai Morcovescu

Rechemare în service Porsche pentru automobilele sport în 2 uși

Filip Sîrbu

Hyundai a scris cu urme de cauciuc un mesaj vizibil din spaţiu, care a stabilit un record Guinness Book

administrator_autopromag