AUTOpro
Generale Stiri

Dacia: Aproape 4.500 de clienți au rezervat online un model în primul trimestru din 2024

Lansată în luna august 2018, platforma de e-commerce a mărcii Dacia a devenit rapid un instrument simplu, practic și eficient pentru rezervarea online a unei mașini.

De altfel, tot mai mulți clienți au apelat în ultima vreme la această metodă de achiziționare, fiind stabilite o serie de recorduri în acest sens.

Care au fost cele mai vândute modele Dacia pe platforma online?

Constructorul de automobile de la Mioveni tocmai a anunțat că, de la începutul anului 2024, aproximativ 4.500 de persoane au rezervat online un model prin intermediul platformei de e-commerce a mărcii autohtone.

Dintre aceștia, peste 3.000 de clienți au profitat de ofertele speciale disponibile în cea de-a doua ediție a campaniei „Sezonul Dacia”, derulată în perioada 25 ianuarie-15 martie. Totalul este cu peste 50% mai mare comparativ cu perioada similară a anului trecut. Cele mai căutate modele au fost Sandero, inclusiv versiunea Stepway, și Logan.

Platforma de e-commerce Dacia a devenit, totodată, un canal important pentru lansarea noilor modele. Chiar din prima săptămână a anului curent, clienții Dacia care au dorit să cumpere noul Duster au putut să participe la o campanie de pre-comenzi pentru primele 200 de exemplare ale popularului SUV. Toate cele 200 de exemplare disponibile au fost rezervate în numai două zile.

În prezent, clienții care doresc să comande noul Duster prin intermediul platformei online au la dispoziție un configurator care le permite să aleagă versiunea, tipul de motorizare, culoarea și echipamentele opționale dorite.

Rezervarea unui Duster pe platforma de vânzări online se face achitând o taxă de 800 de euro cu TVA inclus. Aceasta se va scădea din valoarea totală a mașinii. Plata poate fi făcută fie cu un card bancar de debit, fie cu unul de credit, prin intermediul unui procesator securizat de plăți.

Automobilul va fi livrat la showroom-ul Dacia pe care clientul îl alege în momentul lansării comenzii.

Sursa: Dacia

Articole similare

Dacia, în topul vânzărilor europene în luna septembrie. Care au fost cele mai căutate modele românești?

Mihai Morcovescu

Alfa Romeo, tribut femeilor din motorsport

Florin Amariei

Guvernul României obligă autoritățile locale și companiile de stat să cumpere mașini electrice și hibrid

Florin Amariei