AUTOpro
Generale Stiri

Dacia a deschis comenzile pentru noul Duster pe piața din România. Prețuri de la 18.800 de euro

Dacia

Prezentată în premieră mondială la sfârșitul lunii februarie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, noua generație Dacia Duster poate fi deja comandată în toate showroom-urile mărcii din România, dar și online pe platforma de e-commerce a constructorului autohton.

SUV-ul produs la Mioveni este disponibil în trei niveluri de echipare, iar prețurile pornesc de la 18.800 de euro.

Cât costă noul SUV Dacia Duster pe piața românească

Dacia

Noua gamă Duster este disponibilă în trei niveluri de echipare. Este vorba despre Essential, Expression și un nivel superior, cu două variante distincte, dar complementare: Extreme și Journey. Acestea sunt disponibile la același preț.

SUV-ul autohton este oferit în trei variante de motorizare. Prima este ECO-G 100, cu alimentare mixtă benzină și GPL. Cea de-a doua, TCe130, combină un benzinar de nouă generație de 1,2 litri turbo și un sistem mild-hybrid de 48V. În sfârșit, vârful de gamă este echipat cu propulsorul HYBRID 140 și transmisie automată. Această motorizare și-a făcut debutul pe modelul Jogger.

Prețurile pe piața românească încep de la 18.800 de euro cu TVA inclus. Acesta este valabil pentru versiunea Essential ECO-G 100. Cel mai scump Duster costă 26.650 de euro și este oferit în versiunile Extreme și Journey echipate cu motorizarea HYBRID 140.

Clienții pt să comande noul Duster și online. Modelele Journey și Extreme sunt disponibile pe platforma de e-commerce Dacia România.

Primele livrări către clienți sunt așteptate să aibă loc la jumătatea anului.

Sursa: Dacia

Articole similare

Electricele Citroen e-C4 și e-C4 X oferă mai multă putere și autonomie mărită la 420 de kilometri

Mihai Morcovescu

Recenzie de carte Poarta 3 – mașina cu nume de țară: DACIA autor Niculae Badiu

Filip Sîrbu

Vânzările Opel în Europa au crescut cu 5% în primele 9 luni din 2016