AUTOpro
Generale Stiri

Audi a dezvăluit noile A6 și A7 facelift: modificări estetice și mai multe dotări în standard

Germanii de la Audi au publicat primele fotografii și informații oficiale referitoare la noile A6 și A7 facelift. Cele două modele au primit o serie de modificări de design și mai multe dotări în standard.

Facelift-ul vizează inclusiv versiunile de performanță S6 și S7. Modelele vor putea fi comandate începând cu data de 1 iunie.

Noile Audi A6 și A7 facelift vin cu mai multe dotări în echiparea standard

Din punct de vedere estetic, cele două automobile vin standard cu faruri LED și cu o grilă frontală „Singleframe”. Aceasta a fost revizuită, fiind finisată în mod diferit pentru fiecare echipare aleasă. De asemenea, la spate regăsim noi stopuri și un difuzor de aer restilizat. Jantele au dimensiuni de 17 până la 21 de inch și unele dintre ele oferă finisaje „dark”.

Paleta de culori include acum 12 nuanțe pentru exterior. Între acestea și-au făcut loc culorile Arcona White, Madeira Metallic Brown, Grenadine Metallic Red și Ascari Metallic Blue. La interior sunt disponibile o serie de ornamente din lemn de măslin.

Producătorul din Ingolstadt a introdus pe noul A6 facelift – sedan și Avant – echipările Basic, Advanced și S Line. Pentru A7 sunt disponibile nivelurile de echipare Basic și S Line.

Noi opțiuni de personalizare pentru exterior și interior

Audi a introdus noi opțiuni de personalizare atât la exterior, cât și la interior. Acum, clienții vor putea alege pachetul S Line pentru habitaclu chiar dacă la exterior nu aleg acest pachet. Audi nu a publicat imagini și cu habitaclul.

Kit-ul include plafon negru, volan sport îmbrăcat în piele, clapete pentru schimbarea treptelor și pedalier din oțel inoxidabil. Noul A6 facelift a primit o tapițerie dintr-o combinație de material textil și piele, în timp ce A7 facelift vine cu o tapițerie din microfibră Dinamica și piele. În cazul variantelor de performanță, pe tetierele scaunelor este inscripționată litera S.

Audi a pregătit pe noile A6 și A7 facelift mai multe dotări în standard. Cele două mașini vin cu sistemul Audi Virtual Cockpit, care include un ecran de 12,3 inch. Pe această listă regăsim și sistemul Parking Assistant cu Park Assist Plus.

Așa cum spuneam, Audi A6 și A7 facelift pot fi comandate începând cu data de 1 iunie. În Germania, primul pornește de la 53.800 de euro, iar cel de-al doilea de la 63.500 de euro.

Sursa: Audi

Articole similare

Noul Volkswagen ID.7, înlocuitorul electric al Passat-ului, va fi prezentat la CES 2023. Primele imagini oficiale

Mihai Morcovescu

A treia ediție a GALEI premiilor AUTOpro a marcat un upgrade important al conceptului și a reprezentativității premiilor

Filip Sîrbu

Renault închide divizia RS și marchează momentul prin lansarea Megane RS Ultime, ediție limitată la 1.976 de unități

Darius Pana