AUTOpro
Generale Green car Stiri

Noul Volkswagen ID.3 facelift poate fi comandat. Cât costă electricul german în România?

Producătorul german de automobile a dezvăluit la începutul lunii martie noul ID.3 facelift. Acum, modelul electric poate fi comandat și în România.

Sunt disponibile două versiuni, Pro și Pro S, și o singură motorizare. Prețurile pornesc de la 43.252 de euro cu TVA inclus.

Volkswagen ID.3 facelift costă de la 43.252 de euro cu TVA

Volkswagen

Noul Volkswagen ID.3 facelift a primit câteva modificări estetice minore atât la exterior, cât și la interior. În schimb, din punct de vedere tehnic, nu s-a schimbat nimic. Asta înseamnă că motorul electric produce în continuare 204 CP și 310 Nm de cuplu.

Viteza maximă anunțată este de 160 km/h, în timp ce sprintul de la 0 la 100 km/h poate fi realizat în 7,3 secunde, în cazul variantei ID.3 Pro.

Acum, hatchback-ul cu zero emisii din Wolfsburg este disponibil pentru comenzi și pe piața din țara noastră. Clienții de aici au la dispoziție două versiuni. ID.3 Pro, cu baterie de 58 kWh, și ID.3 Pro S, cu baterie de 77 kWh. Autonomia anunțată este de 426 de kilometri (ID.3 Pro) și de 546 de kilometri (ID.3 Pro S).

Cea mai accesibilă versiune este ID.3 Pro, care are un preț de pornire de 43.252 de euro cu TVA inclus, cu vreo 740 de euro mai ieftin decât în Germania.

Printre dotările standard regăsim faruri LED, jante de 18 inch, ecran multimedia central de 12 inch, sistem de climatizare Air Care bi-zonă, volan și scaune față încălzite și tapițerie din stofă.

Sursa: Volkswagen România

Articole similare

Programul Rabla 2019 începe pe 6 aprilie cu un buget de 322 milioane lei

Dragos Baltateanu

Ford investește încă 30 mil. USD la Craiova

Robert Stan

Carlos Ghosn, CEO Renault, explică de ce Kwid costă doar 4700 de dolari în India