AUTOpro
Stiri

Importatorul Peugeot în România oferă 3 vehicule Rifter institutului Matei Balș din București

Peugeot Rifter - Trust Motors

Trust Motors, compania care importă în România mărcile Peugeot, Citroen și DS a oferit trei unități Peugeot Rifter Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”.

Conform oficialilor companiei, Trust Motors a răspuns apelului Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” din București oferind trei autovehicule noi Peugeot Rifter necesare pentru activitatea echipei medicale în lupta pentru combaterea pandemiei generate de virusul SARS-Cov-2.

Flota oferită de Trust Motors este necesară pentru mobilitatea unor echipe medicale care vor asigura medicația necesară pacienților depistați pozitiv cu noul virus SARS-Cov-2, direct la domiciliul acestora. În acest fel se poate limita răspândirea virusului și supraîncărcarea sistemului medical din România.

„Acum când trecem prin vremuri cum nu au mai fost, solidaritatea și responsabilitatea socială trebuie să se manifeste în rândul fiecăruia dintre noi. Trebuie să ne unim forțele și să acționăm cât mai repede în punctele de maximă urgență. Am decis că cea mai bună cale de a răspunde acestei nevoi urgente este să sprijinim nevoile de mobilitate operativă din sistemul medical, în lupta împotriva SARS-Cov-2. Suntem atenți la tot ce se intamplă și facem tot ce ține de noi pentru a trece impreună cu bine peste această perioadă” a declarat Andrei Iacob, CEO Trust Motors.

„Compasiunea și altruismul dumneavoastră ne vor ajuta să fim și mai aproape de cei aflați în nevoie, vor fi sprijin în îndeplinirea misiunii noastre – salvarea vieții semenilor noștri. Împreună rămânem în prima linie și ne facem datoria cu profesionalism, implicare și atitudine profund umană. Suntem conștienți că numai alături, umăr la umăr, vom putea trece mai ușor peste acest moment care pune la grea încercare capacitatea sistemului medical din România dar și empatia, solidaritatea și noblețea sufletească a fiecăruia dintre noi. Acum și întotdeauna, punem mai presus de orice – VIAT”, au declarat reprezentanții Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr.Matei Balș”.

Articole similare

Tesla Roadster trece pragul de 1000 km autonomie!

Filip Sîrbu

Volkswagen va construi un SUV complet electric derivat din Amarok. Modelul va fi lansat în 2026

Mihai Morcovescu

Noul Jeep Compass debuteză în Brazilia

administrator_autopromag

Leave a Comment