AUTOpro
AUTO pro Exclusiv Connected Interviuri

“Ne place să spunem că noi oferim Data Power, nu Horse Power, într-un dispozitiv inteligent, pe roți.”Andreas Schaaf, CCO Byton.

În calitate de Founder & Chairman al Juriului Internațional AUTOBEST, Dan Vardie a realizat un interviu cu Andreas Schaaf , Chief Customer Officer al producătorului chinez Byton, a cărui abordare se desprinde de industria auto tradițională și chiar de fenomenul Tesla.

În situația actuală, în această lume a modelelor electrice și cred că ar trebui să includem aici și unele modele cu motoare cu combustie internă, cei mai mulți producători se concentrează pe elementele standard ale industriei auto. În principal vorbesc despre caracteristicile de condus, dar prea puțin despre șofer și pasageri. Ori ele sunt strâns legate pentru că șoferul este cel care simte aceste caracteristici și performanțele dinamice. Noi am venit cu o mașină cu excelente caracteristici de rulare, performanțe excelente, dar noi nu concurăm cu alții la capitolul accelerație și nici la impresia pe care o ai când mergi cu peste 200 km/h pe o autostradă germană. M-Byte este limitat la 190 km/h. Nu asta e ideea. Când am proiectat mașina a fost această dezbatere, dacă viteza maximă este suficientă. Am spus da, este suficient, pentru că nu viteza este filosofia noastră. Noi ne concentrăm pe experiența digitală, cu drepturi egale pentru toți ocupanții de a se bucura de sistemul de infotainment al mașinii. Și dacă vedeți câți oameni consideră conectivitatea ca un factor cheie în achiziția unei mașini, pentru că oamenii vor să fie tot mai conectați și sunt frustrați de unele limitări existente. De exemplu, dacă vrei să faci o videoconferință în mașină, nu poți. Aici intervenim noi. Ne place să spunem că noi oferim Data Power, nu Horse Power, într-un dispozitiv inteligent, pe roți. Aceasta este definiția care ne permite să acoperim un segment în care astăzi nu mai există nimeni.

Interviul integral îl veți putea citi în următorul număr al revistei AUTOpro, alături de multe alte materiale exclusive cu cei mai importanți executivi ai industriei auto globale.

Articole similare

Premieră mondială : noul Range Rover Sport

Dan Vardie

Interviu Jim Farley, Ford Europa – “Ne reparăm singuri afacerea”

administrator_autopromag

Dacia Spring stabiliește o autonomie urbană record!

Leave a Comment