AUTOpro
AUTO pro Exclusiv Industrie Romania my love Stiri

Dacia și-a lansat noua colecție de accesorii, care sunt realizate din materiale reciclate și reciclabile

Dacia

Modelele Dacia continuă să fie la mare căutare atât în România, cât și în restul Europei, dovadă vânzările în creștere înregistrate în 2022. De la începutul anului și până la sfârșitul lunii noiembrie, producătorul de la Mioveni a vândut 34.667 de mașini noi pe piața locală, peste 4.000 dintre acestea fiind achiziționate pe platforma online e-commerce.

Însă, când vorbim despre succesul de piață de care se bucură marca autohtonă nu ne referim doar la cifrele de vânzări. Recent, a fost lansat noul catalog de accesorii, disponibil în magazinul online Dacia.

Noua colecție Dacia are prețuri cuprinse între 18 și 129 de euro

Dacia

Noua colecție include acum patru noi produse, care sunt realizate în mare parte din materiale reciclate. Scopul este acela de a reduce amprenta de carbon a mărcii asupra mediului.

Este prima colecție eco lansată de Dacia și cuprinde patru articole: o geacă parka de ploaie, o șapcă, un rucsac și un termos. Colecția va fi expusă în reprezentanțe pe o piesă de mobilier fabricată din carton reciclat și reciclabil, care se transformă rapid într-o cutie ușor de mutat și de transportat.

Cu ocazia Salonului Auto de la Paris, care a avut loc în luna octombrie, brandul românesc și-a lansat prima gamă de produse derivate, care sunt confecționate din materiale reciclate.

Florian Pitout, managerul de activare a mărcii Dacia, declara atunci că dezvoltarea acestei game a durat aproape un an și că, totodată, nu a fost făcută nici la cererea clienților și nici măcar a dealerilor. „Am vrut să îi mulțumim pe clienții noștri și prin alte mijloace decât achiziționarea unui automobil ieftin și bun”, spunea Pitout.

Cât costă produsele din noua colecție Dacia?

Dorința producătorului autohton a fost aceea ca noile produse pe care le-a inclus în catalogul de accesorii să urmeze aceeași rețetă de succes a modelelor ce poartă sigla Dacia, și anume să fie robuste, durabile, autentice și să fie comercializate la prețuri atractive.

Articolele din noua colecție sunt fabricate din eRTP (n.n. – sticlă de plastic reciclată), polibuton reciclat și aluminiu, cazul termosului. Gama va fi produsă într-un număr limitat și va fi comercializată prin rețeaua de dealeri Dacia, precum și pe platforma de vânzări online.

Prețurile produselor din noua gamă pornesc de la 18 euro și nu depășesc 129 de euro pentru geaca parka, cel mai scump produs din catalog.

Sursa: L’Argus

Articole similare

Seat a eliminat modelul Alhambra din gamă

administrator_autopromag

ACEA: Înmatriculările de mașini noi au crescut în Europa cu 21% în luna august

Formula 1 va debuta pe 5 iulie cu etapa din Austria

administrator_autopromag