AUTOpro
Stiri Industrie Romania my love

2022 este anul cu cele mai bune vânzări online Dacia

Platforma de vânzări online Dacia a cunoscut în 2022 un parcurs excelent, generând cele mai bune cifre de la crearea ei. Vă spunem în continuare când a început marca autohtonă să primescă comenzi pe internet și care este procedura acum.

Intervalul de timp ce a cuprins stările de urgență și cele de alertă decretate în urma pandemiei Covid-19 a reprezentat cea mai bună perioadă pentru cumpărăturile în mediul virtual. Unele platforme au reușit să mențină același ritm, altele nu, în timp ce cele mai performante au cunoscut creșteri spectaculoase chiar și anul acesta.

Siteul de unde pot fi operate vânzări online Dacia a fost inaugurat încă din august 2018, deci cu mult înainte de ceea ce urma să fie definit drept Covid-19. Asta înseamnă că Dacia a avut o strategie bine gândită și că rezultatele de azi nu au avut de-a face cu pandemia ce tocmai s-a încheiat.

În 2022 cifrele de vânzări online Dacia au fost cu mult mai bune decât ar fi prezis chiar și cei mai optimmiști analiști. În primele zece luni ale acestui an au fost plasate peste 4.000 de comenzi, ceea ce înseamnă un număr mai mult decât dublu de clienți față de aceeași perioadă din 2021, în care s-au vândut online 2.477 vehicule Dacia. Așadar, creșterea este de 65% de la an la an.

Doar în luna octombrie 2022 au fost înregistrate mai bine de 600 de comenzi online Dacia, performanță ce marchează cea mai bună situație lunară de la lansarea platformei.

Cum plasezi comenzi online Dacia?

Vanzari online Dacia

Platforma de vânzări online Dacia include modelele aflate în stoc, toate beneficiind de oferte promoționale, cu prețuri mai mici decât cele pe care le afișează dealerii în sediile fizice. Site-ul oferă posibilitatea de a căuta rapid și facil printre mașinile disponibile, prin impunerea unor filtre ce permit selectarea modelului, a tipului de combusitibil și de cutie de viteze, precum și culoarea. Totodată, puteți alege și un interval de preț între care să se încadereze modelele Dacia aflate pe stoc.

Platforma vanzari online Dacia

Pentru a rezerva modelul dorit, clienții trebuie să plătească online cu un card bancar de debit sau de credit o taxă de 500 de Euro (TVA inclus). În momentul în care rezervarea este acceptată în platforma de vânzări online Dacia, taxa se transformă automat în avans și este scăzută din prețul total al mașini ce rămâne de achitat ulterior.

Clineții pot alege dealerul Dacia de la care să ridice mașina comandată online sau pot solicita inclusiv ca aceasta să le fie livrată acasă, la domiciliu, în funcție de disponibilitatea serviciului în zona respectivă.

Dacia a pus la dispoziția celor interesați inclusiv un scurt clip video în care arată cât de simplu este să comanzi online o Dacia:

Articole similare

Robotul Hyundai ACR va înlocui stațiile clasice de încărcare pentru mașinile electrice (video)

Mihai Morcovescu

Eberhard & Co. prezintă 110th Alfa Romeo Anniversary

Volkswagen a publicat noi imagini cu versiunea cu facelift a electricului ID.3 (cu video)

Mihai Morcovescu