AUTOpro
Stiri

Mercedes-Benz Project SMNR – concept virtual din lumea League of Legends

Mercedes-Benz Project SMNR concept League Of Legends

Nu este pentru prima dată când companie auto abordează o temă dintr-un joc pe calculator, iar conceptul virtual Mercedes-Benz Project SMNR reprezintă o abordare îndrăzneață a constructorului din Stuttgart asupra temei League of Legends.

Având la dispoziție un departament de design dintre cele mai capabile și creative din lume, Mercedes-Benz își permite luxul de a experimenta cu diferite concepte care să mențină atenția îndreptată mereu către brandul cu o istorie de peste 120 de ani.

League of Legends este, la rândul său, un titlu cu succes imens la nivel mondial, ce este pe piață de mai bine 12 de ani, perioadă în care atras milioane de jucători într-o arenă de lupte multiplayer.

Pasiunea pentru jocul dezvoltat de Riot Games a designerilor din Stuttgart, laolaltă cu experiența lor în a desena unele dintre cele mai uimitoare proiecte, a dat naștere unui conept unic, ce va rămâne la nivel de studiu virtual. Mercedes-Benz Project SMNR este un showcar unic, ce se integrează perfect în ambianța League of Legends.

Formele fluide corespund filozofiei „Sensual Purity”, în timp ce roțile au fost înlocuite cu „mișcări virtuale”, iar „metamaterialele” permit crearea unei imagini de flux de energie în continuă mișcare.

Silueta lui Mercedes-Benz Project SMNR este o combinație perfectă între un SUV, un buggy și o mașină sport, cu o poziție ridicată a habitaclului și linii foarte profilate. Tehnologia „Zoning Molecules” face trimitere directă către „zonele” din League of Legends. Această tehnologie permite ca exteriorul conceptului să fie translucid, lăsând astfel la vedere cokpitul.

Este evident că Mercedes-Benz Project SMNR nu are nicio legătură cu o mașină de serie, nici măcar cu una ce ar putea apărea peste zeci de ani. Atunci vom avea mașini zburătoare, așa că singura destinație pentru un așa concept este lumea virtuală, precum cea din League of Legends.

Sursa : Motor1.com

Articole similare

Karma GT by Pininfarina – artă automobilistică

Florin Amariei

„Revoluția” Alpine: șapte modele electrice noi până în 2030

Mihai Morcovescu

Renault Kardian este numele noului SUV al francezilor. Debutul va avea loc pe 25 octombrie (cu video)

Mihai Morcovescu