AUTOpro
Generale Stiri

Primele imagini cu Kia Seltos, noul SUV coreean

Kia a prezentat oficial noul model SUV din gama sa. Numit Seltos, acesta este un SUV de clasă mică ce va fi comercializat la nivel global.

Prezentat inițial în India, acolo unde este fabricat, noul Kia Seltos este un SUV de clasă mică ce va fi comecializat la nivel global. Modelul are la bază conceptele SP Concept și Signature Concept.

Noul model Seltos iese în evidență prin grila specifică modelelor Kia, încadrată de blocuri optice LED cu un design impresionant. Chiar și proiectoarele de ceață folosesc tehnologia LED. Kia a poziționat acest model pentru a fi atrăgător pentru publicul tânăr și oferă la interior materiale de calitate și un sistem de infotainment cu un display de 10.25 inch plus sistem head-up display ce proiectează informații esențiale direct pe parbriz.

Opțional, se poate alege un sistem audio Bose cu opt incinte acustice. Kia nu a publicat imagini cu interiorul modelului Seltos.

În ceea ce privește motorizările, potențialii clienți pot alege dintre trei propulsoare. Două dintre ele sunt pe benzină: motorul 1.6 T-GDi de 177 CP sau motorul 2.0 aspirat de 149 CP, iar al treilea este diesel de 1.6 litri și 136 CP.

Transmisia va fi diferită în funcție de piața de comercializare, constructorul oferind trei variante automate: cutie automată cu două ambreiaje cu șapte trepte, cutie automată cu șase trepte sau cutie CVT. Modelul Kia Seltos nu va fi oferit în variantă 4×4.

Articole similare

Vin Diesel şi-a botezat fetiţa Pauline, în memoria actorului Paul Walker

administrator_autopromag

Calendarul Pirelli 2017

administrator_autopromag

Pal-V Liberty – prima masina zburatoare care poate fi inmatriculata in UE

Florin Amariei

Leave a Comment