AUTOpro
Generale Stiri

Hyundai Tucson este primul SUV care primește versiune N Line

N Line aduce SUV-ului din Coreea un aspect sportiv plus o nouă motorizare diesel de 1.6 litri cu sistem mild-hybrid.

După o campanie de teasing, Hyundai a publicat imaginile oficiale cu versiunea Tucson N Line. Versiunea sportivă a fost SUV-ului a fost precedată de modelul i30 N Line prezentat anul trecut când această echipare sportivă și-a făcut oficial debutul. Nivelul de echipare N Line este gândit să facă trecerea de la versiunile normale la cele sportive din gama N.

Hyundai Tucson N Line se remarcă prin masca mult mai agresivă cu spoiler redesenat și faruri cu o nouă semnătură luminoasă pe timp de zi. Nouă nuanțe de culoare vor fi disponibile pentru versiunile N Line.

La interior, Tucson N Line vine cu scaune sport tapițate în piele cu cusături roșii și logo N Line. Volanul și schimbătorul cutiei de viteze au un design diferit. Hyundai mai spune că a modificat și răspunsul sistemului de direcție, iar suspensia este mai rigidă față de cea a modelului normal.

Tucson N Line poate fi comandat cu motorul pe benzină T-GDI de 1.6 litri de 177. Opțional, se poate alege dintre două unități diesel. Prima dintre ele este motorul 1.6 de 136 CP care a fost echipat cu sistem mild-hibrid la 48V. Sistemul îl ajută la scăderea consumului de carburant și a emisiilor poluante. A doua variantă pentru motorizare diesel este propulsorul 2.0 de 185 CP care la rândul lui a fost echipat cu același sistem mild-hibrid.

Motorizările pot fi asociate cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte sau una automată cu dublu ambreiaj și șapte trepte. Tucson N Line va fi disponibil atât în variantă 4×2 cât și cu tracțiune integrală.

Articole similare

Nissan își va reduce cu 20% gama de produse

Robert Stan

Porsche completează gama Panamera cu Turbo S

Autopromag

EVENIMENT Exclusiv AUTOpro. Interviu Jörgen Wulfsberg, director la CEVT: PHEV-urile au rolul lor!

Florin Amariei

Leave a Comment