AUTOpro
Generale Stiri

Hyundai Tucson este primul SUV care primește versiune N Line

N Line aduce SUV-ului din Coreea un aspect sportiv plus o nouă motorizare diesel de 1.6 litri cu sistem mild-hybrid.

După o campanie de teasing, Hyundai a publicat imaginile oficiale cu versiunea Tucson N Line. Versiunea sportivă a fost SUV-ului a fost precedată de modelul i30 N Line prezentat anul trecut când această echipare sportivă și-a făcut oficial debutul. Nivelul de echipare N Line este gândit să facă trecerea de la versiunile normale la cele sportive din gama N.

Hyundai Tucson N Line se remarcă prin masca mult mai agresivă cu spoiler redesenat și faruri cu o nouă semnătură luminoasă pe timp de zi. Nouă nuanțe de culoare vor fi disponibile pentru versiunile N Line.

La interior, Tucson N Line vine cu scaune sport tapițate în piele cu cusături roșii și logo N Line. Volanul și schimbătorul cutiei de viteze au un design diferit. Hyundai mai spune că a modificat și răspunsul sistemului de direcție, iar suspensia este mai rigidă față de cea a modelului normal.

Tucson N Line poate fi comandat cu motorul pe benzină T-GDI de 1.6 litri de 177. Opțional, se poate alege dintre două unități diesel. Prima dintre ele este motorul 1.6 de 136 CP care a fost echipat cu sistem mild-hibrid la 48V. Sistemul îl ajută la scăderea consumului de carburant și a emisiilor poluante. A doua variantă pentru motorizare diesel este propulsorul 2.0 de 185 CP care la rândul lui a fost echipat cu același sistem mild-hibrid.

Motorizările pot fi asociate cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte sau una automată cu dublu ambreiaj și șapte trepte. Tucson N Line va fi disponibil atât în variantă 4×2 cât și cu tracțiune integrală.

Articole similare

Uber a ajuns la 5 miliarde de călătorii

Filip Sîrbu

Shell transformă complet prima benzinărie în hub de încărcare pentru EV

Darius Pana

Ford reușește să învingă GM în lupta privind publicitatea virală

Florin Amariei

Leave a Comment