AUTOpro
Generale Stiri

Dacia a lansat seria limitată Techroad

Modelele Dacia Duster, Logan, Logan MCV, Sandero, Lodgy și Dokker sunt disponibile în noua variantă Techroad.

Prezentată inițial la Salonul Auto de la Geneva, seria limitată Techroad de la Dacia este disponibilă oficial și pe piața din România. Aceasta este disponibilă pe modelele Sandero, Logan, Logan MCV, Duster, Lodgy și Dokker.

Creată pornind de la cele mai avansate versiuni de serie ale modelelor Dacia (Stepway pentru Dokker și Lodgy, Stepway Prestige pentru Sandero și Logan MCV, respectiv Prestige Plus pentru modelul Logan), seria limitată se distinge la exterior prin noile culori Rouge Fusion și Gris Highland, precum și prin noile modele de jante, din oțel sau aluminiu, în funcție de model. O notă suplimentară de design este oferită de carcasele oglinzilor retrovizoare, de culoare negru lucios, cu o dungă mediană roșie.

La nivel de dotări, modelele din seria limitată Techroad vin cu sistemul multimedia MediaNav (pentru Logan, Lodgy, Duster și Dokker), cameră video pentru marșarier (Logan, Logan MCV și Sandero), cruise control (Logan). Interiorul iese în evidență și prin folosirea unei tapițerii textile cu inserții colorate.

Pentru modelul Dacia Duster, echiparea Techroad are la bază nivelul Comfort și este cu 700 euro mai scumpă în cazul echipării cu motorul diesel Blue dCi de 1.5 litri și 115 CP.

Articole similare

Lyft are noi parteneri: nuTonomy și Jaguar Land Rover

Filip Sîrbu

Estrema Fulminea este un hypercar electric cu 2040 CP ce vine din Italia

Darius Pana

Încep pre-comenzile pentru vehiculele electrice Rivian

Andrada Arsenie

Leave a Comment