AUTOpro
Generale Stiri

Bentley prezintă versiunea V8 a modelului Continental GT

Lansat în toamna anului 2017, noul Continental GT de la Bentely era disponibil doar cu motorul W12 de 6.0 litri. Acum gama s-a mărit și cu propulsorul V8 biturbo de 4.0 litri și 550 CP.

Bentley a prezentat oficial primele imagini și informații cu noul Bentley Continental GT V8 atât în versiune coupe, cât și cabrio. Noua versiune se alătură modelului Continental GT cu motor W12 de 6.0 litri și 635 CP.

Noua versiune folosește propulsorul V8 biturbo de 4.0 litri ce dezvoltă 550 CP și 770 Nm. Coupe-ul Continental GT poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 4 secunde, în timp ce versiunea decapotabilă are nevoie de 4.1 secunde.

Viteza maximă ce poate fi atinsă de noul Bentley Continental GT V8 este de 318 km/oră. Pentru a transmite puterea către ambele punți, Bentley folosește o cutie de viteze automată cu opt trepte și sistemul Active All-Wheel Drive, care favorizează totuși transmiterea puterii către puntea spate. Motorul V8 folosește și un sistem pentru dezactivarea cilindrilor atunci când se rulează în mod constant.

Noul Continental GT V8 este echipat cu jante de 20 inch, iar opțional se pot alege și jante de 21 sau 22 inch. Exemplarele echipate cu motorul V8 pot fi deosebite prin evacuarea finală cu patru țevi.

La interior, Bentley oferă celebrul display central rotativ cu trei fețe diferite: ecran digital de 12.3 inch, ceasuri analogice sau o față simplă care se integrează perfect în planșa de bord.

Noul Bentley Continental GT Coupe și Cabrio va fi livrat începând cu al treilea trimestru pentru piața nord-americană, urmând ca în Europa, modelul să fie disponibil din 2020.

Articole similare

Salonul Auto de la Beijing amânat pentru luna septembrie

administrator_autopromag

Nissan scoate la licitație noul GT-R „Predzilla”

Filip Sîrbu

Alfa Romeo, tribut femeilor din motorsport

Florin Amariei

Leave a Comment